Dobre Vijesti su otvorene za svaki  vid suradnje. Želite li nam se pridružiti?  Želite li biti autor dobrih i pozitivnih vijesti, pisati vlastite članke? Registrirajte se i pošaljite kratku informaciju o sebi. Najviše od svega cijenimo autorske članke, iskrene i stvarne. Događa li se u vašem susjedstvu nešto pozitivno i dobro, pišite nam. Imate li poseban pogled na život i situaciju oko sebe, pišite nam.

Želite li nam ostaviti sugestiju, komentar ili prijedlog slobodno nam pišite na (kontakt).

Dobre Vijesti nisu osmišljene da bi zarađivale niti su komercijalni projekt. Svi koji rade na ovom portalu rade to iz želje da  doprinesu ovom svijetu i zajednici. Sva eventualna zarada od reklama biti će isključivo za pokrivanje minimalnih troškova održavanja Web portala, a u budućnosti i dodavanja novih servisa i opcija. Ako se želite oglašavati na Dobrim vijestima pročitajte više ovdje.

Sve Vaše humanitarne akcije i akcije koje pokrećete u svrhu pomoći drugim ljudima ili institucijama slobodno možete prezentirati i preko Dobrih Vijesti. Rado se odazivamo na svaku humanu i dobronamjernu akciju.

Interaktivne mogućnosti koje vam DobreVijesti kao našem posjetitelju nude:

  • Čitanje isključivo pozitivnih, zanimljivih i korisnih vijesti iz svijeta i hrvatska
  • Pregled dobrih i zanimljivih video filmova
  • Objavu Vaših autorskih vijesti na naslovnici portala DobreVijesti.info
  • Objavu Vaših linkova u sekciji "Dobri linkovi"

Pogledajte i "Često postavljana pitanja"

Spremni smo i za svaki drugi vid suradnje.

Dobre Vijesti