…i dođite na predavanje o „Programu Božanskog Zdravlja“. Ovaj petak 04.10.13. u 18:30 sati, Ćirilometodska 2, Gornji grad - Palača Kulmer (prizemlje). Poboljšajte i očuvajte svoje zdravlje, ojačajte imunitet, oslobodite se nagomilanog stresa, ostvarite vlastiti potencijal i u potpunosti napunite ''baterije''.

Svaki čovjek želi sreću, a jedino kada je zdrav, on može ostvariti tu sreću i sklad sa samim sobom. Zbog velikih zahtjeva okoline danas, primorani smo iscrpljivati se i na fizičkim i psihičkim razinama. Zbog ovih opterećenja čovjek pati od bolesti, napetosti, stresa i ostalog.

Disanje je najvažniji aspekt života i kroz disanje ćemo dobiti najviše energije. Sve bolesti možemo izliječiti uz pomoć tehnika disanja, meditacije i pozitivnog uma/stava. Kisik je jako važan i on aktivira sve žlijezde u tijelu. I zato, disanje i meditacija dat će vam zdravlje, bogatstvo i sretan život.

Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak - disanje, voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd

Na predavanju ćete naučiti…
…sve o znanosti Božanskog disanja - o svim važnim aspektima disanja, energije i zdravlja  
….o drevnom sustavu samorazvoja svijesti pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju od duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se tijelo i aktivira naš puni mentalni potencijal
….o važnosti pravilnog disanja
...da je mozak je organ koji treba tri puta više kisika od ostalih organa
... što je meditacija i njene dobrobiti
… korisne savjete za zdravlje i ljepotu duha i tijela
…praktične vježbe i tehnike disanja koje ćete moći primjenjivati samostalno kod kuće
…i još puno toga.

Više informacija u Parku Božanske Energije,
01/29 81 421 ili mobitel: 091/16 17 540;
e-mail: info@divineenergypark.org;
Facebook: Divine Energy Park, Twitter: DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy