Božićni ukrasi, pokloni, popis sastojaka za kolače, savršeni bor… Sve to podrazumijeva pripreme za najveseliji dan kada djeca diljem svijeta jednostavno ne mogu dočekati jutro kada će ispod bora pronaći dar za sebe.

Cijele godine su se trudili biti dobri jer znaju da će ih djedica zbog toga i nagraditi.

Odlična priprema za Božić se odnosi na dobro razrađen plan djelovanja kako bi stigli obaviti sve i ne čekati zadnji trenutak da obavite kupovinu ili možda baš tada ne krenete u potragu za idealnim božićnim ukrasima. Već početkom mjeseca prosinca na svakom koraku možete vidjeti ukrase s kojima ćete osim bora ukrasiti svoj životni prostor.

Napravite plan na kojem će se nalaziti popis namirnica koje su vam potrebne za kolače te popis svega ostalog što bi vam moglo zatrebati. Pored popisa bilo bi dobro da izračunate budžet i tako znate koliko možete potrošiti, a da kasnije ne ispaštate zbog toga.

Sada kada znate koliko smijete potrošiti vrijeme je da nabavite sve što će vama i vašim najdržaima praznike učiniti nezaboravnima. Bilo bi dobro da svake godine kada skidate ukrase s bora napravite popis kako bi znali koliko vam je ukrasa ostalo i što sve treba mijenjati.

Sačuvajte popis za iduću godinu, a nakon toga krenite u potragu za popisom na kojem se nalazi lista svih ukrasa koje imate i koje morate kupiti. Nakon što ste nabavili sve cool ukrase, ostavite ih sa strane i pričekajte dan kada ćete krenuti s ukrašavanjem.

U zadnje vrijeme su posebno popularni ukrasi koje možete sami napraviti. Radi se o kuglicama od prirodnih materijala, a ako želite imati pravi ekološki bor, bilo bi dobro kada bi ga okitili sa sušenim voćem, češarkama i ostalim sličnim predmetima.

Neke žene su si dale trude i odlučile ukrasiti bor s heklanim kuglicama, a umjesto sjanih traka oko bora, odlučile su upotrijebiti slamu. Izaberite vama najdražu sliku i ostvarite ju na jedan od najveselijih dana kako za najmlađe tako i za one starije.
(DobreVijesti.info/Savjetnica.info)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy