Vrijeme godišnjih odmora i ljetni praznici su pri kraju, počinje nova školska godina. Ne znate što ponijeti za obrok na posao? Ili što pripremiti djetetu za školski obrok? Iskoristite priliku besplatnog savjetovanja i razgovarajte sa stručnjacima koji će Vam u sklopu savjetovanja dati praktične smjernice i konkretne odgovore na ova i mnoga druga pitanja.
Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, od 26. kolovoza organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) i savjetovanje o pravilnoj prehrani. Besplatna akcija traje do 13. rujna.

Osim besplatnih savjeta možete zatražiti izradu individualnih planova prehrane po povoljnim cijenama.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7, Osijek (ambulanta dr. Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati. Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 i 091 5034 268, ili na mail nutricionizam.os@gmail.com Više informacija na www.nutricionizam-balans.com.


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy