Prošlo je gotovo 45 dana od početka natječaja u kojem tražimo najljepšu turističku razglednicu grada Osijeka. Napominjemo, "turističku razglednicu" jer tražimo upravo to, klasičnu ali i orginalnu turističku razglednicu koju bi turisti i svi drugi gosti grada Osijeka željeli imati. Do sada nam je došlo više od 220 prijavljenih fotografija koje su manje ili više pogodile temu natječaja. Sudionici natječaja koji šalju fotografije su iz Osijeka, okolice Osijeka, Zagreba pa čak i iz Rijeke!

Mnogi Osječani su nam poslali email poruke i zvali nas putem telefona da su još na godišnjem odmoru, na moru ili putovanju i da neće stići sudjelovati u natječaju. Radi njih ali i radi činjenice da svakodnevno pristiže sve više fotografija sudionika natječaja odlučili smo produžiti natječaj do 15.09.2011. 23,59 sati kada je konačna i zadnja prilika da pošaljete svoje "turističke razglednice". Tada će prosudbeno povjerenstvo odlučiti koja razglednica će osvojiti 10 000 kn!!

O samom natječaju je bitno za naglasiti da tražimo turističku razglednicu i da je najbolje da svatko tko želi sudjelovati u natječaju jednostavno posjeti jedno od mjesta gdje se razglednice prodaju (kiosci, turističke zajednice) i pogleda kako turistička razglednica izgleda.

Vaše razglednice i dalje možete slati na fotonatjecaj@osijek-online.com i to najviše do 3 razglednice, širine maksimalno 900 pixela. Za dodatne upute i pojašnjenja pogledajte pravila sudjelovanja ovdje.

Sretno!
(DobreVijesti.info/Osijek-Online.com)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy