Slatkiši protiv jednog od najomraženijih trudničkih simptoma – mučnine? Da, i to postoji! Jedna babica je osmislila lizalice s eteričnim uljima koje sprječavaju mučninu kod trudnica. A uz to su ukusne!

Većina trudnica pati od mučnine, a uz to su izrazito osjetljive na brojne vanjske podražaje, poput mirisa. No, domišljati Nijemci imaju rješenje. Jedinstveni „Preggie pops“ sprečavaju i otklanjaju mučninu u samo par sekundi. I sve to uz lijepe okuse.

Trudničke lizalice napravljene su na bazi eteričnih ulja i neobrađenog šećera. Nude se u sedam različitih okusa, poput maline, mente, limuna i slično.
Osim što su praktične tokom trudnoće, proizvođači naglašavaju kako su idealne i tokom poroda kad trudnicama nedostaje energije.

„Napokon žene imaju mogućnost učinkovito se riješiti mučnine i imaju izvrstan izvor energije. Iz vlastitog iskustva znam kako ove lizalice pomažu mojim pacijenticama“, objasnila je Stephanie Heitzeler, babica i kreatorica ovih neobičnih lizalica.

Nažalost se lizalice za sad mogu nabaviti samo u Njemačkoj, no ako im poraste popularnost, vjerujemo da će tržište naći i u drugim državama.
(DobreVijesti.info/Budi.in)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy