Krajem četvrtog mjeseca dvojica osječana uputit će se na putovanje biciklima po većem dijelu Hrvatske. Damir Klobučar i Vjeko Bulat odlučili su se ove godine na avanturu nazvanu "Idemo cijeli krug". Damir je već išao na more bicikom, ali iz Zagreba, te je ovaj puta uz pomoć klupskog kolege iz BK Osijek 2010, osmislio zanimljivu rutu kroz kontinentalni i gorski dio Hrvatske.

Kako nam je rekao, putovanje su planirali u desetak dana. Prvi dan do Požege, drugi dan do Gline, treći dan do Plitvica, četvrti dan do Senja. Nadalje, plan im je preko Crikvenice doći do Rijeke pa krug preko Delnica, Duge Rese, nazad prema Požegi te Osijeku. Želja za avanturom, uživanjem u prelijepim krajolicima lijepe naše, potaknula ih je na ovo putovanje dugo oko 1100 kilometara. Kao i svi putnici biciklisti, u svojim bisagama će obvezno ponijeti šator i vreće za spavanje.

- Prije nekoliko godina poželio sam biciklom otići do našeg mora iz Osijeka. Od tada sam to planirao nekoliko puta, ali zbog raznih razloga nisam mogao. Ove godine se nadam jednom lijepom putovanju, vožnji preko Plitvica, osvajanjem Velebita i ostalih prelijepih krajeva. Nadam se da ću se nakon ovog, uputiti na još koje putovanje biciklom, jer je poseban doživljaj upoznati ljude iz raznih krajeva, te s njima popričati. Kada se putuje automobilom, to nažalost nije moguće - kaže Klobučar.

Nadamo se dobrim fotkama i žalimo im sretan put!
(DobreVijesti.info/OsijekOnline.com)


Komentari (3)add comment

Barca kaze:

...
Sretno dečki i puno zabave!!
 
07 Travanj, 2011
Glasovi: +1

Damir kaze:

...
Hvala Lorena! smilies/smiley.gif
 
07 Travanj, 2011
Glasovi: +0

Lorena kaze:

...
Sretno dečki!
 
06 Travanj, 2011
Glasovi: +1

Napišite komentar

busy