ZgrabiPriliku.com je novi portal na hrvatskom tržištu koji će omogućiti korisnicima primamljive popuste i kvalitetnu uslugu. Navike online kupaca su se u zadnjih par mjeseci uvelike izmjenile, a pojam moći grupne kupnje dobio novo značenje na hrvatskom tržištu. Iako su do sada hrvatski kupci zazirali od online trgovine, brojke govore kako se taj trend polako mijenja. Ulazimo u novo razdoblje u kojem će pojam online trgovina postati nešto uobičajeno.

Ovih dana na tražište će biti plasiran novi portal pod zvučnim imenom ZgrabiPriliku.com. ZgrabiPriliku.com je portal koja radi na win-win principu koja će svojim korisnicima ponuditi najveće i najraznolikije popuste koji su trenutno dostupni na tržištu. Na portalu kupac će moći odabrati i dobiti popuste od 50 do 90 posto na raznolike usluge.
 
Ovakav princip kupnje omogućuje trgovcima prodaju većeg broja svojih usluga i dobara, a kupcima povoljniju cijenu zbog čega je ovakav princip trgovine i postao popularan ponajprije u inozemstvu odakle je preuzet i kod nas gdje je do sada ostvario zavidne rezultate.
ZgrabiPriliku.com


Komentari (3)add comment

jozefina kaze:

...
Internet stranica RADI...
 
17 Ožujak, 2011
Glasovi: +1

PAO SUSTAV kaze:

...
SUSTAV JE PAO, STRANICA ĆE PRORADIT BRZOOO.. HVALA
 
16 Ožujak, 2011
Glasovi: +1

Darac kaze:

...
Ja ne kontam tu shemu...
 
16 Ožujak, 2011
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy