DobreVijesti.info i Happy AirBrush organiziraju nagradni natječaj u kojem možete osvojiti unikatnu majicu oslikanu tehnikom AirBrush-a. Ove zaista vrijedne, kvalitetne i unikatne majice (ne postoje dvije iste) možete osvojiti na način da pozovete 10 svojih prijatelja (Suggest to friends/Preporuči prijateljima) na našu Facebook fan Page... i odgovorite na jedno nagradno pitanje i to je sve... Posjetite našu Facebook stranicu i osvojite cool majicu!

Slučajnim odabirom ćemo 5 naših Facebook fanova koji su ispunili uvjete za osvajanje majice nagraditi sa po jednom unikatnom majicom. Majice će nagrađeni moći sami odabrati odnosno napisati umjetniku što žele da na majici bude oslikano. Nagradni natječaj će trajati 7 dana (od 08.11. do 15.11.2010.). Imena nagrađenih će biti objavljena na facebook zidu DobrihVijesti i na portalu DobreVijesti.info te će nagrađeni biti obavješteni putem Facebook-a.

Uvjeti za osvajanje majice

  • Pozovi 10 prijatelja na našu facebook stranicu (koji moraju biti naši fanovi)
  • Odgovori na nagradno pitanje i napiši ga na Facebook zidu

Nagradno pitanje: Na kojim podlogama se može oslikavati AirBrush-om (navesti minimalno 7 opcija) :)

Happy AirBrush
Naš umjetnik ima gotovo dvadeset godina iskustva u izradi umjetničkih djela tehnikom zračnog kista (airbrush). Svi radovi napravljeni su isključivo tehnikom zračnog kista, ručno, bez šablona i drugih pomagala, kako bi mogli biti sigurni da je svaki uradak unikatan i napravljen samo za Vas.

Možemo proizvesti bilo koji tip dizajna, od jednostavnog teksta do kompliciranih logoa, te realističnih portreta. Oslikavanje vršimo na raznim podlogama npr. pamučnim majicama, trenerkama, jeans hlačama i jaknama, kožnoj galanteriji, platnenoj obući...

Happy Airbrush nudi Vam stotine različitih kreacija i još više onih jedinstvenih koje tek trebaju nastati. Ako želite samo jednostavan text po želji na majici, ili umjetničko djelo, s radošću ćemo oslikavati! Isto tako, Happy Airbrush jamči kvalitetu i postojanost svakom pojedinom radu. Svaki naš rad "satkan" je s puno ljubavi i pozitivne energije, jer radimo ono što volimo i stoga jamčimo kvalitetu i dugotrajnost.

Koristimo najbolje boje za tekstil zbog Vaše i naše sigurnosti. Boje su bez alergena, postojane, na bazi vode, odobrene od FDA organizacije. Naš cilj je očuvanje kako okoliša tako i sigurnost naših klijenata.

MI NE OSLIKAVAMO SAMO MAJICE ,
MI KREIRAMO SREĆU!
www.happyairbrush.com
Facebook page: Majice Unikati Ručno Oslikane


Komentari (8)add comment

Lorena ZG kaze:

...
Ja bih jako jako htjela jednu napravljenu majicu i imam vec super ideju smilies/smiley.gif
 
14 Studeni, 2010
Glasovi: +1

Dora ST kaze:

...
Stvarno prekrasno i kreativno, fora mi je što možete i na drugim materijalima raditi, pa mi pada na pamet svašta smilies/smiley.gif
 
13 Studeni, 2010
Glasovi: +0

Mala Maja kaze:

...
Kada će biti proglašenje pobjednika? smilies/smiley.gif
 
11 Studeni, 2010
Glasovi: +0

Karlo kaze:

...
Majice su stvarno super!!
 
09 Studeni, 2010
Glasovi: +3

Renata Split kaze:

...
Evo nagradno pitanje odgovoreno i deset prijatelja pridruženo smilies/smiley.gif
 
09 Studeni, 2010
Glasovi: +3

Boki ZG kaze:

...
Stvarno super majice, nisam znao da se i po majicama može ovom tehnikom, odnosno po tekstilu. Hm, sada moram smisliti nešto mrak orginalno smilies/smiley.gif
 
08 Studeni, 2010
Glasovi: +2

Dolores kaze:

...
Jao... majice su predobre. A jel može to ići i na moju majicu (neku koju ja sama kupim)?
 
08 Studeni, 2010
Glasovi: +0

Sanjiva kaze:

...
Volim ovakve nagradne igre smilies/smiley.gif
 
08 Studeni, 2010
Glasovi: +2

Napišite komentar

busy