S obzirom na financijsku krizu u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet, dobro je znati da još uvijek postoje stvari za koje ne morate izdvojiti ni jednu jedinu lipu. Na internetskoj stranici "Igre247"  očekuju vas brojne besplatne igre, i to pod raznim kategorijama poput "Akcijske igre", "Igre za razmišljanje", "Nogometne igre", "Super Mario igre" i još mnogih drugih. Naravno, nitko vam neće ovdje besplatno dati novi Mercedes, web kameru ili trosobni stan, ali pronaći ćete gomilu dobre zabave, što je ponekad puno bolje od bilo čega materijalnog. Na stranici se nalazi preko 2.500 igrica, tako da smo poprilično sigurni da vam nikad neće dosaditi.

Među najpopularnijim kategorijama su zasigurno igre za cure koje vam nude raznolike igre - za svakog ponešto. Možete lakirati nokte, ići u shopping, raditi raznorazne frizure, pronaći svog princa iz snova i još mnogo toga, a virne li vam mama iznad kompjutera, pokažite joj igru "Peglanje" i recite kako vježbate da bi joj uskoro mogli pripomoći u kućanskim poslovima. Sigurni smo da ćete je ostaviti bez riječi te će se samo okrenuti i ostaviti vas na miru da se igrate.

Cure jako često biraju i igre kuhanja u kojima se možete zabaviti spremajući razne kolače, torte, pizze, sladolede i mnogu drugu ukusnu hranu. Najigranija igra u ovoj kategoriji je "Hot dog Bush" u kojoj bivši američki predsjednik počinje raditi u fast foodu nakon isteka svog mandata. Vaš zadatak je pomoći Bushu da spremi hot dog za svakog posjetitelja te da skupi potrebnu količinu novca. Vidjet ćete da nije tako lako raditi u fast foodu, pogotovo kad vam bude pun šank gostiju, svi sa svojim posebnim prohtjevima. Ako više volite spremati torte, bit ćete presretni - hrpa igrica u kojima možete ukrasiti tortu kako god poželite. Dosta priče, vrijeme je za kuhanje. Pripazite da vam nešto ne zagori!

Komentari (5)add comment

Marina ST kaze:

...
Super portal, još bolje igrice... nisam znala da se toliko dugo mogu zabaviti uz tako nešto trivijalno smilies/smiley.gif
 
25 Rujan, 2010
Glasovi: +1

Mimi kaze:

...
Fora su igrice...sada se ne mogu skinuti sa toga smilies/smiley.gif Užas!
 
21 Rujan, 2010
Glasovi: +2

Alvin kaze:

...
Ma kao što reće.... zaraza smilies/smiley.gif
 
21 Rujan, 2010
Glasovi: +0

Vlado kamenski kaze:

...
Ma daaaj, igrice su prezarazne smilies/smiley.gif
 
20 Rujan, 2010
Glasovi: +3

Renata kaze:

...
Lijep portalčić...
 
20 Rujan, 2010
Glasovi: +1

Napišite komentar

busy