Na Trosjedu 32.000 ljudiNevjerojatnom brzinom Trosjed skuplja svoje članove. Iz dana u dan raste njegova populacija. A kako se spremaju nekakve novosti, postoji opasnost da postane i tijesno. Zato se požuri! Kako na jedan trosjed smjestiti 32.000 ljudi? Troje ili četvero stanu, ako se naguraju. No, na Trosjedu, najvećoj društvenoj mreži u Hrvata, nalazi se čak 32.000 registriranih korisnika.

 

Ta brojka iz dana u dan raste. Stotine novih korisnika svakodnevno traže svoje mjesto na Trosjedu, pa bi se ovim tempom do ljeta tu mogla okupiti solidna ''ekipica'' od 50.000 registriranih korisnika.

No, kako Trosjed uskoro uvodi neke novosti, koje će zasigurno razveseliti sve one koji vole dobru glazbu, osim što ćete moći blogati, dijeliti fotografije s drugima, dobro tulumariti… imat ćete priliku uživati i u online koncertima.

No, dok to ne zaživi možete se zabaviti i zaplesati na Trosjedovom partyju 17. svibnja u zagrebačkom Saloonu. Ulaz je biti besplatan za članove Trosjeda koji isprintaju ulaznice, koje će biti dostupne na Trosjedu tijekom sljedećeg tjedna.
(DobreVijesti.info/Net.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy