Veličina je bitna?Kada se razgovara o penisu, uglavnom se postavlja pitanje je li veći ujedno i bolji. Istina je da neke žene više vole manje, a neke veće. Zašto je to tako? Razloga je puno i uglavnom su individualni. Kada se priča o veličini penisa, bitno je napomenuti da je prosječna veličina penisa otprilike oko 15 centimetara. Dakako, postoje varijacije, ali gotovo svi u erekciji dostignu dužinu od 10 do 20 centimetara. To je mjera od pubične kosti do vrška.

 

Postoji fizička osnova na temelju koje bi neke žene više voljele veći penis. Ovo ima više veze sa širinom nego duljinom, no dugački penis je često i širi. Često se muškarci vole hvaliti duljinom svog penisa, a zapravo je njegova širina važnija za ženino zadovoljstvo.

Ženska osjetljiva genitalna tkiva smještena su oko ulaza u vaginu – to su klitoris i strukture koje ga okružuju, mokraćna cijev i spužvasta tijela. Čak je i ženina G-točka, ako je žena ima, smještena nekoliko centimetara od otvora vagine. Što je veći pritisak na ove strukture, veći je njen užitak. S druge strane, dugačak penis može dodirivati vrat maternice, što uopće ne mora biti ugodno, a nekim je ženama i bolno.

Međutim, neke žene uživaju u osjećaju da nešto veliko ispunjava njihovu vaginu. Što je veći objekt, osjećaju se ispunjenije i zadovoljenije te stoga biraju i velike vibratore. Prilikom nekih istraživanja određeni broj žena je rekao kako im je orgazam intenzivniji kad im je vagina ispunjenija. U ovim slučajevima čak i najveći penisi nisu dovoljni da bi se zadovoljile njihove potrebe.

Istraživanja su pokazala i da neke žene više vole velike penise iz psiholoških razloga. Muškarac s većim penisom se obično smatra muževnijim, pa i žena koja privlači njegovu pozornost izgleda privlačnije i poželjnije. Žena može smatrati svoj položaj u društvu boljim ukoliko je njen partner obdareniji. Ženama i pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju. Ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom. Mnoge žene uživaju gledati kako penis postiže erekciju u njenim ustima ili ruci.

Uvijek treba imati na umu da je mozak naš najveći seksualni organ.

Druge žene više vole manje penise. Veliki penis može uzrokovati neugodnost prilikom felacija. Iako žena može imati veliku želju da izvede felacio, često to smatra prezahtjevnim ukoliko muškarac ima prosječno velik penis, a o velikom da i ne govorimo.

Fizička neugodnost nadjačava emocionalnu ugodu i dobitak. Neke će žene stimulirati partnerov penis oralno jedino ako je posve opušten ili tek u početku erekcije.

Velik penis može uzrokovati neugodu i prilikom vaginalnog i analnog seksa. Žena koja uživa u analnom seksu često preferira maleni penis jer se bolje prilagodi njenom tijelu.
I žene koje se boje gubitka tonusa vaginalnih mišića također ne žele partnera s velikim penisom. Kao što se može vidjeti, veće nije uvijek i bolje.

Neki govore kako veličina nije važna. Što je onda sa svim onim velikim vibratorima koji se prodaju u trgovinama za odrasle? Nije valjda da industrija proizvodi stvari koje se ne prodaju? Iako se mnogi od njih kupuju kao zezancija za poklon ženama, mnogi se vjerojatno kupuju i koriste za ono za što su i proizvedeni. Vjerojatno obična znatiželja vodi mnoge žene pri kupovini stvarčica koje su znatno veće od penisa njihova partnera.

Ponekad odlučuju i govorkanja o većem užitku kod većeg penisa. Neke su znatiželjne može li uopće tako nešto stati u njihovu vaginu. Dok ih znatiželja motivira, užitak im zadržava pozornost, bar nekima od njih.

Na kraju, je li veličina muškarčeva penisa uistinu važna njegovoj partnerici? Odgovor je ne, barem za veliku većinu žena. Većina žena ne bira partnera isključivo na temelju veličine njegova penisa. Ono što treba imati na umu jest da bi žene, ukoliko su zainteresirane isključivo za veličinu penisa, lako mogle otići u seks-shop i kupiti, ili naručiti, vibrator željene veličine. Vrlo malo žena postavlja veličinu penisa na vrh liste kriterija za odabir partnera, čak i one koje više vole velike ili male penise, bez obzira iz fizičkih ili psiholoških razloga.
(DobreVijesti.info/Net.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy