Što muškarci rade, a ne žele priznatiOni gledaju romantične filmove, listaju ženske časopise, plaču, tepaju, ponekad odbijaju seks. Oni su muškarci s tajnama. Svoja mala zadovoljstva rijetko će priznati partnericama, a pogotovo o njima neće pričati s muškim prijateljima. To su mala zadovoljstva koja imaju gotovo svi muškarci, iako ih nikada ne bi priznali drugima. Ako i postoji neki muškarac koji nema tajnu, on vjerojatno nema nikakav život. Ne govorimo o mračnim tajnama poput zaljubljenosti u najbolju ženinu prijateljicu ili skrivanja sklonosti prema muškarcima.

Riječ je o malim ritualima, sitnim užicima koje neće priznati kako u očima partnerice i drugih muškaraca ne bi ispali mekušci.

Plaču
Iako ima sve više muškaraca koji se ne boje pokazati osjećaje, još uvijek je velik broj onih koji vjeruju da su suze znak slabosti. Stoga ćete rijetko vidjeti svog dragog kako plače, no to ne znači da ne pusti koju suzicu kada je sam. Neka istraživanja su, vjerovali ili ne, čak pokazala da muškarci plaču jednom mjesečno.

Piju ženska pića
S prezirom gledaju na šarene koktele koje pijuckate i ne pada im na pamet priznati vam da i oni ponekad potajno uživaju u ženskim pićima. Probali su margaritu, a vjerojatno i uživali u nekom ženskom likeru. No pred vama uvijek piju pivo, vino ili viski, jer ipak su to muška pića.

Odbijaju seks
Glavobolje i odbijanje seksa nisu rezervirani samo za žene. I muškarcima se, iako rjeđe, dogodi da zakažu i ne žele seks. Razlozi su umor, stres ili jednostavno lijenost, ali svoje slabosti nikako ne žele priznati ni sebi ni drugima.

Gledaju ženske serije i filmove
Iako se zgražaju nad naslovima romantičnih komedija i pokušavaju izbjeći gledanje ženskih serija, mnogi muškarci vole gledati popularne 'Kućanice' ili seriju 'Seks i grad'. Izgovor za gledanje ovih serija jeste da vama prave društvo no ustvari uživaju u zavrzlamama kućanica iz predgrađa i u seciranju ljubavnih problema cura iz New Yorka.

Listaju ženske časopise
Vjerojatno bi umrli od srama da ih uhvatite kako čitaju tekst s naslovom 'Sedam načina kako do orgazma', no ipak ne mogu odoljeti a da ne zavire u ženske revije. Vole pročitati i vaše tjedne trač novine, iako vas redovito kritiziraju da čitate gluposti. Kada vas nema sigurno s guštom prelistaju vaš magazin i uživaju u raskošnim dekolteima domaćih i stranih celebrityja te pričama tko je s kim, kako i zašto.

Ne žele priznati da prate modu i imaju omiljeni brand
Većina muškaraca tvrdi da se ne zamara izgledom, ali kada ih bolje pogledate, vjerojatno ćete primijetiti da su ipak odani jednoj modnoj marki te da pomno paze što će i kako kombinirati. Privlače ih određeni brandovi ne samo zato što smatraju da u njihovim modelima dobro izgledaju, već i zato što na taj način štede vrijeme.

Vole maženje i partnericama daju slatke nadimke
S prijateljima glume mačo komade, no iza zatvorenih vrata svojim partnericama daju razne slatke nadimke, kojih se ne bi posramio ni najveći zavodnik svih vremena. Repertoar se sastoji od naziva odmila poput dušice, slatkice, ljubice, cvjetiću, pa se ponekad čini da pate od romantičnog Touretteovog sindroma. Nasreću, ovakav način komunikacije, potvrđuju neka istraživanja, povoljno utječe na zdravlje i emocionalni odnos, a također oslobađa od stresa.

Njeguju se
Tržište preparativne i dekorativne kozmetike za muškarce u stalnom je porastu, baš kao i broj muškaraca koji se njeguju, neki čak i više nego žene. Depiliranje i sunčanje nisu više samo rezervirani za ljepše polovice. Iako većina muškaraca to ne želi priznati, jako im je bitno kako izgledaju. Mnogi čak uživaju u pilingu, pedikuri, pa čak i bojenju kose. No čini se da im to nije baš jednostavno priznati partnerici.

Primjećuju zgodne frajere
Ako ga upitate kako mu izgleda neki drugi muškarac, pravit će se da ga nije ni primijetio ili će vam reći da nema nikakvo mišljenje. Za razliku od žena koje se ne boje priznati da je neka druga žena zgodna, muškarci zaziru od ovakvih komentara da ih se ne bi pogrešno shvatilo. Misle da će, ako kažu da je neki muškarac zgodan, drugi pomisliti da s njim želi otići u tursku saunu. Iako ne žele priznati da primjećuju druge muškarce, to je daleko od istine. Primjećuju ih oni itekako, iz jednostavnog razloga - vole znati kako izgleda njihova konkurencija.

Ove njihove slatke tajne uglavnom su simpatične ženama. Muškarac koji se ne boji prigrliti svoju žensku stranu daleko je veći i jači muškarac od onoga koji glumi mačo tipa. Bar tako misle žene.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy