Zašto muškarci vole opasne cureDrage curice koje samo govore 'da, dragi', rijetko izražavaju stavove i ne suprotstavljaju se svojim partnerima sve manje su poželjne za veze. Sve više muškaraca u ženama traži ne samo ravnopravne partnerice, već opasne igračice, koje znaju što hoće, imaju svoj život, posao, ambicije, čvrste stavove i ne daju se lako pokolebati. Suvremena amazonka koja se ne pokorava svom muškarcu atraktivnija je i poželjnija od plahe cure koja čeka da je spasi princ na bijelom konju. Donosimo nekoliko razloga zbog kojih muškarci vole samostalne cure.

Muškarci se vole natjecati. Jako su ponosni kada baš oni imaju automobil, parfem ili sat iz neke specijalne edicije. Ako su se za njega dodatno pomučili na licitaciji, još im je i draži. Ista je stvar i kada su žene u pitanju. Muškarci više vole žene oko kojih se moraju potruditi da bi ih osvojili. Vole kada je njihova draga posebna, drugačija i intrigantna. Manje će se pak zadržati kod žena koje padaju na prvu jer će im ubrzo dosaditi.

Ne vole kada im draga puše za vratom. Ako kažu da idu s prijateljima na piće, a ona ga zove nekoliko puta tijekom večeri, vjerojatno će je brzo nogirati. Žena koja se postavi suprotno i umjesto da ga zivka na mobitel skockana ode na piće sa svojim prijateljicama, zaintrigirat će njegov ego. Vrlo vjerojatno će on nju tražiti i zvati.

Žene koje muškarcima otvoreno govore da mogu otići ako im nešto ne odgovara, ili ih upozoravaju da sigurno neće trpjeti njihove ispade i, naravno, koje to stvarno i misle, vrlo brzo zasluže poštovanje svojih partnera. Žene koje im se skrušeno pokoravaju nisu im interesantne. Oni vole kada ih njihova draga s vremena na vrijeme stavi na svoje mjesto.

Jake igračice ne dopuštaju im odmah da ih posve otkriju, tajnovite su i drže ih pomalo na distanci. To ih pali jer muškarcima je zanimljivo kada nemaju potpunu kontrolu i kada se moraju malo pomučiti da bi došli do cilja. Vole napetost, baš kao i kod filmova. Oni koji su ih držali budnima do samoga kraja, ne otkrivajući završetak, daleko su im draži nego jeftini akcijski filmovi za koje već na početku znaju kako će završiti.

Samouvjerene, samostalne žene ne spominju olako brak i ne daju se tako lako odvesti do oltara. To muškarcima itekako odgovara. Sudbonosno da je nešto što većina muškaraca želi odgoditi najviše što može. Zato je žena koju će on morati nagovarati na brak za njega pravi izazov.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (1)add comment

jele :) kaze:

...
hahaha koja drama smilies/cool.gif
 
16 Rujan, 2010
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy