Šveđanke najljepše žene na svijetuTraveler’s Digest, magazin za putovanja, napravio je popis zemalja u kojima žive najljepše žene svijeta. Na samom vrhu je Stockholm, glavni grad Švedske. Naime, to je grad u kojem će se turistima, zbog mnoštva prelijepih djevojaka, činiti da su se našli u reality showu o top modelima.Traveler's Digest također tvrdi da su Šveđanke vrlo pristupačne, ali i vrlo obrazovane žene. Govore engleski s britanskim akcentom, pa bi ih mnogi turisti zbog izgovora mogli zamijeniti za Engleskinje.

Osim po lijepim ženama Švedska i ostale skandinavske zemlje spadaju i u najsigurnije zemlje za turiste. Buenos Aires, odnosno njegove stanovnice, na visokom su drugom mjestu. Naime, u Argentini ima mnogo potomaka talijanskih emigranata. Ističu se svojom egzotičnom ljepotom, kao i ostale žene iz južnoameričkih zemalja. Zanimljivo je da je pobjednica prvog izbora ljepote, koji se održavao 1888. godine, bila djevojka iz Guadalupea.

Zemlje istočne Europe i Baltika zauzimaju treće, pa sve do osmog mjesta, i to redom: Rusija, Bugarska, Latvija, Bjelorusija, Ukrajina i Estonija. Rusija je dom mnogih prekrasnih žena. 'Broj lijepih žena u moskovskom metrou vjerojatno je veći nego broj lijepih djevojaka u cijelom SAD-u', kažu u magazinu Traveler’s Digest.

Zanimljivo je kako se Njemačka, Francuska i Švicarska ne nalaze na ovoj listi. 'Ljudi ovih zemalja više pažnje posvećuju izgledu svojih ljubimaca nego sebi', kažu turisti. Dankinje se, pak, od ostalih žena razlikuju po slobodi izražavanja i apsolutnoj nezainteresiranosti za socijalni status svojih partnera. Nizozemska je također zemlja u kojoj se može vidjeti puno lijepih žena, a Amsterdam se nalazi i među deset modno najosvještenijih gradova.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy