Britanac prodaje život na eBay-uKako bi okrenuo "novu stranicu u životu", jedan je Britanac ponudio na prodaju putem interneta svu svoju imovinu i prijatelje, a privukao je brojne ponude zainteresiranih za njegovu kuću i radno mjesto. Ian Usher (44), britanski imigrant u Australiji, na ideju o prodaji došao je nakon rastave od žene, a nada se kako će prikupiti 500.000 australskih dolara (477.000 američkih dolara).

Nedugo po početku sedmodnevne aukcije na internetskoj stranici eBay, stigla je prva ponuda od 300.100 dolara australskih dolara. Predvečer je zabilježeno oko čedrdeset ponuda, a posljednja je iznosila 650.000 australskih dolara. "Otvorio sam šampanjac u 15 sati, kada je prijeđen prag od 400.000 dolara", kazao je Asser australijskoj agenciji AAP.

Asser, koji živi u Perthu, obećao je onome tko kupi njegov život da će ga upoznati sa svojim prijateljima, pokloniti mu kuću vrijednu 420.000 australskih dolara i s njim podijeliti svoje hobije. Onaj tko najviše ponudi dobit će i njegovo radno mjesto u trgovini tepiha na dva tjedna, a ako se šefovi trgovine slože, dobit će i stalno zaposlenje.

Od "prošlog života" Asser će zadržati samo putovnicu, novčanik i odjeću koju nosi na sebi, a još ne zna što će raditi nakon aukcije.
(DobreVijesti.info/TotalPortal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy