Tajne senzualne masažeTražite li savjet za jednostavnu, ali senzualnu masažu imamo pravu stvar za vas.  1. NAPRAVITE MJESTA
Mekani prostrani krevet možda je idealno mjesto za seks, no za masažu vam treba ravna i čvrsta površina. Na pod postavite deke ili ručnike, a ispod partnerovog vrata, koljena i gležnjeva stavite jastuke...

2. IZVADITE ULJE
Osim što će vaše ruke učiniti mekanima i toplima, ulje za masažu smanjiti će trenje i učiniti masažu lakšom i učinkovitijom. Ulja za masažu također mogu biti vrlo erotična, no klonite se ulja s jakim mirisima.

3. STVORITE PRAVU 'VIBRU'
Zavodljivo donje rublje uzbudit će njega, a i vas, no u isto će vrijeme skrenuti njegovu koncentraciju od masaže. Zavežite kosu u rep i obucite odjeću koja mu neće odvlačiti pažnju. Ako puštate muziku neka bude lagana i nenametljiva.

4. IZABERITE TOČKU
Ako nemate dovoljno vremena fokusirati se na njegovo cijelo tijelo, izaberite jedno mjesto na koje ćete se posebno fokusirati.

5. NAUČITE POKRETE
Želite li postati majstor masaže morat ćete naučiti i nekoliko pokreta. Naprimjer, položite ruku dlanom na njegova leđa, pritisnite je drugom rukom i lagano rotirajte.

6. UNESITE OSJEĆAJE
Za intimnu masažu nije bitan perfekcionizam, zato ne brinite da sve mora biti savršeno. Kvaliteta vašeg dodira puno je bitnija od vaše tehnike.
(DobreVijesti.info/Totalportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy