Četiri načina kako biti na dobrom glasuŽelite li steći dobru reputaciju i ugled zaposlenika s kojim većina kolega želi surađivati, tada morate obratiti pozornost na koji se način ophodite prema suradnicima, prenosi Moj Posao. Evo nekoliko savjeta kako biti na dobrom glasu: Pokažite poštovanje - Nebitno jeste li susreli kolegu s posla na nekom domjenku, u uredu, predvorju ili mu šaljete e-mail, važno je da mu se obratite s poštovanjem, čak i kada je vaš vršnjak...

Pokažite emocije - Upitajte kolegu kako je te je li ugodno proveo vikend. Iako se s nekim suradnicima na poslu ne družite u privatnom životu, pokažite zanimanje za njih. Budite susretljivi.

Pišite kratke poruke u e-mailu - Primjerice, ako pozivate kolege na poslovni sastanak nije potrebno naširoko opisivati događaj. Važno je sažeto napisati sve potrebe informacije.

Privatni život sačuvajte za sebe - Imajte na umu da zaposlenike ne zanimaju vaši problemi iz privatnog života. Stoga, ljubavni život, vjersko i političko opredjeljenje zadržite za sebe te izbjegavajte raspravu o sličnim temama.
(DobreVijesti.info/TotalPortal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy