Debeljuca izabrana za pratilju Miss EngleskeOvogodišnji izbor za Miss Engleske, održan u petak, bio je sve samo ne uobičajen. Prva pratilja u mnogočemu je zasjenila novoizabranu miss – prvi put u povijesti na prijestolje se popela kandidatkinja bitno drukčijih proporcija, teža od 80 kilograma, a u natjecanju je sudjelovala i vojnikinja, heroina rata u Iraku. Najviše zanimanja izazvala je punašna Chloe Marshall, 17-godišnja Miss Surreyja, visoka 1,75 cm, koja prema službenim podacima nosi konfekcijski broj 46, a ima opseg bokova 106 cm.

Chloe studira operno pjevanje, a svoje je prijavljivanje na izbor za miss objasnila riječima kako “je željela pokazati da su svi ljudi lijepi, bez obzira na konfekcijski broj, te da se ljepota javlja u svim oblicima”.

Drugu natjecateljicu Katrine Hodge, veteranku rata u Iraku, mediji su prozvali Combat Barbie (Borbena Barbie), posebice nakon što je objavljeno da je Hodge odlikovana za hrabrost 2005. jer je spasila svoj vod.

Napadača koji ih je držao na nišanu udarila je i izbila mu oružje iz ruku. Unatoč ratnom iskustvu, K. Hodge priznala je da su joj živci bili u gorem stanju dok je hodala pred žirijem nego kad je bila u ratnoj zoni. No, unatoč političkoj korektnosti žirija, pobjedničku lentu ponijela je ljepotica plave krvi, iz duge loze misica, 22-godišnja Laura Coleman čije su baka i mama također bile misice.
(DobreVijesti.info/Vecernji.hr)

Debeljuca izabrana za pratilju Miss Engleske

Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy