Odbila 100.000 funti kako bi mogla raditi kao zidarkaStudentica iz Londona odbila je ponudu ''tešku'' 100.000 funti godišnje za rad u osiguravajućoj kući zbog interesa prema drugom poslu. Naime, vjerovali ili ne, nju više od svega toga zanima posao zidara! dGemma McCoyd, nedavno je završila najviši matematički stupanj, ali je ipak odbila posao u struci, javlja Ananova. Jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Londonu ponudila joj je posao, ali ona uopće nije bila zainteresirana za takav rad.

Da mlada Gemma McCoyd misli ozbiljno, potvrđuje činjenica da je već uplatila tečaj za zidara. Tako će 24-godišnjakinja biti vjerojatno prva, ujedno i jedina osoba, koja je odbila tako dobru poslovnu ponudu. Još je dodatna zanimljivost u svemu tome što je riječ o ženi.

Interes za zidarstvom pobudio je u njoj želju za odlaskom u SAD. Naime, tamo je preko fakulteta otišla na stručno usavršavanje. Tijekom svog boravka upoznala je i ljude koji se bave zidarstvom, te je bila oduševljena viđenim.

Nadalje, nova zarada iznosit će joj, ni više ni manje, već ''samo'' 94.000 funti manje godišnje od posla u uredu. Tako će uredski posao zamijeniti terenskim, a godišnje će zaraditi 6.000 funti. Dakle, zaista čudan potez...

"Neki mi ljudi kažu da sam luda, ali ja jednostavno želim raditi ono što volim. Kasnije bih mogla žaliti zbog svega propuštenog. Nisam željela sjediti u uredu, puno mi je bolje kada radim nešto konkretno. Zidarstvo mi je velika strast, tako da sam se odlučila maksimalno posevetiti njemu.'' Kako će to sve završiti, bit će zanimljivo pratiti.
(DobreVijesti.info/TotalPortal.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy