Dobitnik milijuna funti na lutriji vratio se na posao Velšanin koji je dobio više od milijun funti na lutriji odlučio se vratiti na posao jer ne može zamisliti da provede ostatak svog života na odmoru, prenosi Daily Mail. Carl Prance (50), koji je radio na željeznici u Walesu, podijelio je s još četvero članova svoje obitelji 6,9 milijuna funti osvojenih na lutriji u listopadu prošle godine. Nakon velikog dobitka odlučio je nakon 34 godine staža ostaviti posao vlakovođe i sa ženom otišao na odmor u inozemstvo, ali je ubrzo shvati da mu nedostaje željeznica.

"Išli smo u Grčku, na Kanarske otoke, Tenerife i u Španjolsku, ali nakon nekoliko mjeseci praznika jedva sam čekao da se vratim na posao ... željeznica mi je u krvi", rekao je Prance, čiji su preci tradicionalno radili na željeznici.

Prance se uspio vratiti na posao u tvrtku Arriva Trains u Cardiffu gdje kao menadžer zarađuje oko 600 funti tjedno. Ponovno se budi u ranu zoru kako bi stigao na prvu smjenu i sve je isto kao i prije osim što na posao putuje jaguarom.
(DobreVijesti.info/Totalportal.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy