Nakon zagrljaja bubregNakon akcije Besplatni zagrljaji, u kojoj je dijelio zagrljaje, Juan Mann postao je poznat. Sada ovaj Australac planira novu akciju – pokloniti bubreg potpunom strancu. Mladić čiji je pseudonim Juan Mann postao je poznat 2004. godine kada su internet preplavile snimke njegove akcije Besplatni zagrljaji. Nakon što je ove godine odlučio pokloniti bubreg potpunom strancu, Mann će se podvrgnuti opsežnim testovima fizičkih i psihičkih sposobnosti prije nego što mu liječnici dopuste da donira bubreg.

Operaciju namjerava snimiti i postaviti na YouTube. "Mlad sam, zdrav, u dobroj sam formi. Imam bubreg viška", rekao je 26-godišnji Mann. "Ne pijem, organi mi nisu oštećeni. Meni taj bubreg ne treba, a nekome će pomoći da napusti bolnicu." Prema zakonu on neće znati tko je dobio njegov bubreg. "Neću znati ni je li moj bubreg slučajno ubio primatelja. Neću znati ništa o ishodu operacije", rekao je Mann.

"Želim ovo uraditi kako bih 'zaradio' super ožiljak, jer sam čuo da se to sviđa djevojkama", našalio se. Mannova akcija besplatnih zagrljaja inspirirala je ljude širom svijeta da se uključe u zbližavanje sa svojim sugrađanima.
(DobreVijesti.info/Net.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy