lego rekorderNi manje ni više nego dva milijuna kockica prikupio je Darren Smith iz Exetera, koji na veliku žalost svoje supruge ne namjerava stati sa skupljanjem. I veseli se djeci koja će, nada se, dijeliti njegovu strast. Muškarac iz Exetera vlasnik je najveće privatne kolekcije Lego kockica u Britaniji. Darren Smith, kojemu su danas 32 godine, počeo je skupljati Lego kockice kada je kao petogodišnjak za rođendan dobio prvi set.

Njegova kolekcija, koja danas sadrži dva milijuna kockica, napunila je veliku garažu i preuređeni tavan, što iznimno živcira njegovu ženu. ''Volim Lego, njegove boje i oblici su bezvremeni. Neki ljudi možda misle da je to jadno, ali svi žele vidjeti moju zbirku'', kaže Darren, koji inače radi kao analitičar podataka.

''Ženi ne smetaju kockice u garaži i na tavanu, ali poludi kad ih vidi po kući.''  ''Dobro se slažemo dok god mi je kolekcija pod kontrolom – no ponekad je to nemoguća misija. No sve u svemu dobro se nosi s tim.'' '''U budućnosti planiramo imati djecu, što je odlična izlika da nadopunim svoju kolekciju. Nadam se da će dijeliti moju ljubav prema ovim kockicama.'' ''Izluđuje me. Njegova kolekcija je nevjerojatna – potpuno je opsjednut. Stalno priča o tome.''

''Kockice se šire po kući. Polako opsjedaju kuhinju i dnevni boravak. Prije mi je stalno pričao o njima, no kad sam ga prestala slušati prešo je na internetske forume'', kaže njegova supruga.
(DobreVijesti.info/Net.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy