Okomiti krevetViše nema potrebe da svaki put kad osjetite pospanost idete u klasični krevet. Udoban okomiti ležaj garantira vam koju minutu sna usred gradske vreve. Idealno rješenje za prave spavalice. Spavati, spavati i samo spavati – u kojem god položaju! Ako vam takve misli često prolaze kroz glavu, okomiti krevet je sigurno izum o kojem ste oduvijek sanjali.

Rad umjetnika Jamieja O'Shee predstavljen je na ovogodišnjem festivalu Conflux 2008., a njim je autor htio ulice New Yorka, mjesto vječne buke i strke, pretvoriti u oazu mira, mjesto gdje se možete pošteno naspavati i odmoriti.

Okomiti krevet nisu samo madrac i okvir u uspravnom položaju. Jamie je montirao posebne noge koje uz pomoć posebnih cipela podupiru noge i stopala. I motke idu preko njegovih bedara do struka.

Stražnja vezica i jastuk za vrat podupiru torzo. Tu je još par dodataka – sunčane naočale s jastučićima za oči, slušalice protiv buke i kišobran za slučaj kiše. I što je najbolje, sve vam to stane u jedan koferčić. Tijekom četverodnevne smotre umjetnik je u svom krevetu spavao po 40 minuta svaka četiri sata.
(DobreVijesti.info/Net.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy