Vjenčanica sa 7000 Swarovski kristalaNajskuplja vjenčanica modne kuće Sposa vrijedna čak 35.000 kuna, rađena po mjerama manekenke i bivše misice Aleksandre Grdić, sutra će biti predstavljena na prezentaciji nove Sposine kolekcije u zagrebačkom Solidum centru. U vjenčanicu na kojoj je radio tim od šest djevojaka utrošeno je šest metara najfinije francuske čipke zlatne boje, sedam tisuća kristala Swarovski vrijednih četrnaest tisuća kuna, te desetak metara ostalog materijala. Svaki od Swarovski kristalića djevojke koje su izrađivale haljinu same su ručno ušile u kreaciju tijekom četiri dana, koliko je trebalo za izradu.

Cijelu novu kolekciju, zajedno s ekskluzivnom vjenčanicom, osmislila je Vesna Pretković zajedno s timom modne kuće Sposa, a nazvana je jednostavno “Provocative” s obzirom na to da novim večernjim i vjenčanim haljinama žele naglasiti žensku ljepotu, provokativnost i senzualnost.

- Šest djevojaka je danonoćno ukrašavalo vjenčanicu, a svaki od Swarovski kristala ručno je ušiven u haljinu.

Iako je to dosad najskuplja vjenčanica modne kuće Sposa, ne sumnjamo da će biti kupaca. Takve haljine kupuje posebna klijentela i uvijek se prodaju ili pak naruče - rekla je Vesna Pretković. Ekskluzivnom vjenčanicom oduševljena je i njezina prezenterica Aleksandra Grdić prema čijim je mjerama haljina i rađena. Iako još ne planira vjenčanje, Alex je posljednje četiri godine zaštitno lice Spose, a Vesna Pretković joj je i inače omiljena kreatorica čije kreacije i privatno nosi.

- Definitivno još nisam spremna za udaju, iako napisa o mojem privatnom životu ima i previše u medijima i već mi pomalo idu na živce. Povezivali su me s različitim muškarcima, od Darija Srne, Josipa Ivančića, pa sve do Azera. Drago mi je da moj ljubavni život zabavlja ljude, ali sada mi je posao na prvom mjestu i trenutačno sam zatrpana revijama, od Spose do Zlatne igle i slično, a počela sam se baviti i marketingom - naglasila je Alex Grdić.

Uz Miss Grdić, novu Sposinu kolekciju nose i prezentiraju manekenka Iva Jerković i aktualna Miss Hrvatske Josipa Kusić, kojoj je Vesna Pretković dizajnirala i nacionalnu haljinu “Lepoglavska čipka“ koju će nositi na svjetskom izboru za Miss.
(DobreVijesti.info/Jutarnji.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy