Muške navike koje je teško iskorijenitiSviđa im se kada ih tretirate kao komade mesa. Scarlett Johansson, Jessica Alba ili Angelina Jolie su im seksi i lažu ako drukčije kažu. Oni vole kada se smijete njihovim glupim šalama, ponosni su kada vas odmjeravaju drugi muškarci, ali ne žele znati da se i vi okrećete za zgodnim frajerima. Gotovo svaki muškarac želi da njegova draga uvijek ostane ista, ali zato svaka žena želi da se njezin muškarac s vremenom promijeni. No prije nego se bacite na oblikovanje svog mužjaka iz snova, imajte na umu da ćete neke specifične muške karakteristike teško promijeniti. Evo nekoliko ključnih.

Kada muškarca pitate o čemu razmišlja, a on odgovori - ni o čemu, to je stvarno istina. Ne postavljajte dodatna pitanja, samo ćete se nervirati i vi i on.
Ugodno vam je jednome s drugim i totalno ste se opustili. No morate li zaista, dok piškite, držati vrata kupaonice otvorena. Vjerojatno vam neće to priznati, ali taj im prizor nije baš privlačan.

Iako to ni u ludilu ne bi priznali, vole kada ih ponekad uhvatite za ruku. Dok recimo čekate u redu za kino.

Znaju kad glumite orgazam.
Ne žele da ikada spominjete u istom kontekstu riječ penis i sladak. Pa čak i u slučajevima kada se radi o njihovom penisu.

Vole brazilsku depilaciju. Na vama, naravno.

Vole kada se žene smiju njihovim šalama, pa čak i glupima. Posebno glupima.

Ne vole kada im u džepove trpate svoje 'nužne' stvarčice poput sjajila, maramica ili ogledalca jer je vaša torba premala. Pa zar je problem odjenuti nešto s džepovima ili ponijeti veću torbu?

Vole se postaviti kao hrabri oslonac u vašem životu, no teško će vam priznati da ih pomisao da budu s vama u rađaonici plaši.

Izljevi nježnosti kad su muškarci u pitanju nisu baš česta pojava. No nemaju ništa protiv da vi pokažete svoju nježniju stranu. Sviđa im se kada se sjetite i pošaljete SMS poruku da ga želite.

Osvježavajuće je kada se žena zna nasmijati na svoj račun. To isto znači da se ne smije na njegov.

Teško da će vam to otvoreno reći, no sviđa im se kada vide da vas drugi muškarci odmjeravaju. Ali nikako ne žele vidjeti da i vi gledate njih. Dupli standardi? Moglo bi se reći.

Njihov mozak nije programiran za 'multitasking'. Ako gledaju 'Ultimate Fight', 'Braniac' ili 'Myth busters', na vaše pitanje vjerojatno neće odmah odgovoriti. Budite strpljive i čekajte reklame.

Ne boje se obveza, nego osjećaja da su zarobljeni. Muškarci trebaju svoj prostor, svoju sobu u kojoj mogu držati kolekciju najdražih albuma, ogromni plazma TV i kompjuter s igricama.

Vole gledati porniće, no to ne znači da im je dosadio seks s partnericom. Njih jednostavno zanima kako to rade drugi.

Ako ne odgovaraju, to ne znači da vas ne slušaju.

Nemojte ih pitati sviđa li im se kako izgleda plavuša iz susjednog stana ako niste spremni čuti iskren odgovor.

Ako im želite udijeliti kompliment i reći da imaju super osmijeh, odlične tricepse i trbušne mišiće, nemojte se ustručavati. Njima je skroz OK kada ih gledate kao komade mesa.

Lamentacije o vašem višku kilograma i o dijeti koja vas izluđuje zanimaju ih kao i slušanje dokumentarca o aranžiranju cvijeća.

Unatoč ovim sitnim različitostima, nedostacima i iritantnim navikama, koje ponekad stvarno izluđuju žene, život bez muškaraca bio bi užasno dosadan.

Tko bi im odolio, posebno kada su spremni za vas skoknuti po higijenske uloške ili omiljeni ženski magazin. Kada, a da ih ne molite, usisaju stan ili prostru rublje. Kada ih u rijetkim trenucima obuzme nježnost pa vam tepaju do bola.

U takvim trenucima zaboravljate da na vaša pitanja odgovaraju kratko 'da' ili 'ne', da ponekad pogledaju zgodnu susjedu ili u kasne sate bace oko na nekoliko kadrova švedskog akcijskog filma. To su jednostavno muškarci.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy