Napravite kostim za Noć vješticaJoš nas samo jedan dan dijeli od Noći vještica! Ako se još uvijek niste odlučili što ćete obući i u kakvo ćete se stvorenje prerušiti, dajemo vam nekoliko ideja. Idete li na Noć vještica u paru također možete probati uskladiti kostim s vašom ''boljom polovicom''.

Sa samce

Radite li u zadnji čas kostim za Noć vještica uvijek možete probati ''tradicionalnim'' kostimima vještice, mumije ili vampira koji se lako daju napraviti. Za kostim mumije omotajte se medicinskom gazom ili toaletnim papirom. Planirate li biti vještica obucite se u crnu odjeću, lice našminkajte tamnim make-upom, a na glavu stavite šiljasti šešir (uzmite sa sobom metlu). Za kostim vampira treba vam crna odjeća, plašt, par lažnih očnjaka i malo bijelog pudera za lice.

Kostim mačke također je popularan. Obucite usku crnu odjeću, na raif za kosu našite par uši, a na lice nacrtajte brkove. Na suknju ili hlače našite rep. Ne želite li se previše zamarati s izradom kostima možete se maskirati u kostura. Na crnu majicu bijelom bojom za tkaninu nacrtajte kosti. Za make up koristite crno sjenilo i bijeli puder.

Imate staru bijelu plahtu? Napravite kostim duha. Želite li uložiti malo više truda u izradu kostima na plahtu možete našminkati cijelo lice i vašem duhu dati jedinstven izgled. Seksi kostimići poput bolničarki, opatica, trbušnih plesačica i playboyevih zečica nikada ne izlaze iz mode!

Za parove

Veliki ste ljubitelj bajki? Kostimi popularnih likova iz bajki odlična su ideja za Noć vještica. Napravite kostim Crvenkapice i zločestog vuka i zajedno se pojavite na kostimiranom tulumu. Također možete isprobati kombinacije poput Ivice i Marice, Pepeljuge itd. Izaberite vašu najljepšu bajku i bacite se na izradu kostima. Inspiraciju također možete potražiti i u hollywoodskim filmovima. S kombinacijama Superman-Lois Lane ili Batman-Catwoman ne možete pogriješiti. Ako ste veliki ljubitelji horora vaši kostimi mogu biti napravljeni i s dozom ''morbidnosti''. Frankenstein i njegova mlada, čarobnjak i vještica, par duhova ili mumija - kombinacija je mnogo.
(DobreVijesti.info/TotalPortal.hr)

{googleAds}

{/googleAds}

 


Komentari (5)add comment

Maya kaze:

...
Bok,imam jedan problem.Naime sutra mi u srednjoj imamo kao male maškare. Kostim nisal kupila, i nemama šta biti, vidjela sam za kostim duha, zombija ali se nisam odlucila..... Imam jako malo vremena za napraviti kostim pomagajte.!!!!!!smilies/sad.gifsmilies/shocked.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
 
11 Veljača, 2013
Glasovi: +0

crazy girl kaze:

08 Veljača, 2013
Glasovi: -1

Tomi kaze:

...
THANKS!!!!!Puno ste mi pomoglismilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
 
31 Siječanj, 2013
Glasovi: +1

ado kaze:

30 Listopad, 2012
Glasovi: -1

ri kaze:

30 Kolovoz, 2012
Glasovi: -1

Napišite komentar

busy