Portal Frendice.hr je počeo s radom tek prije nekoliko mjeseci, a ima već 65 000 korisnica. Zabavni sadržaj usmjeren je ženama u obliku članaka, video sadržaja, kvizova, anketa i horoskopa. Na portalu se žene mogu međusobno savjetovati i dijeliti različita iskustva u kutku za razgovor. Kutak za razgovor je moderni forum, koji nudi širok spektar tema iz područja ljubavi, seksa, zdravlja, vježbanja, prehrane i svega ostaloga o čemu žene mogu razgovarati.

Uz kutak Frendice.hr svojim korisnicama omogućile su i stručno savjetovanje. Riječ je o stručnjacima koji obuhvaćaju sva bitna područja u životu svake žene. Pisac i putnik Hrvoje Šalković pomaže ženama da shvate muškarce. Iva Jerković, dipl.ing.arh. savjetuje kako prenamijeniti životni prostor.
 
Na ginekološka pitanja odgovara mr.dr. Zora Profozić, pravna pitanja pokriva dipl. pravnica Tea Mrzljak. Ljepota lica i tijela osigurana su uz kozmetičarku Melitu Jurič iz Gluteus Maximusa, a za najsjajniju kosu i trendi frizuru tu je Lidija Štokić iz Urban salona, prvakinja Međunarodnog natjecanja frizera, višegodišnja prvakinja Hrvatske. Frendice.hr su tu, idealno mjesto za sve žene.
(DobreVijesti.info/Net.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy