Pokrenut Klinfo.hr – internetski vodič kroz dječji svijet zabavePrvi internetski informativni vodič kroz događanja za djecu i roditelje diljem Hrvatske – Klinfo.hr, danas je službeno otvorio svoja virtualna vrata svim budućim korisnicima.Djeca i roditelji, bake i djedovi, odnosno svi veliki i mali ljubitelji dobre zabave, od sad mogu na jednom mjestu, na portalu www.klinfo.hr, pronaći mnoštvo informacija o događanjima za djecu diljem Hrvatske i zajedno uživati u zabavno-edukativnim programima.

Zadaća je svakoga roditelja aktivno sudjelovati u odgoju djece, no zbog prenatrpanih rasporeda i užurbane svakodnevice, roditelji u Hrvatskoj teško pronalaze vrijeme i način kako bi sa svojom djecom kvalitetno proveli zajedničke trenutke. Upravo zato portal Klinfo.hr želi svojim korisnicima omogućiti da na jednom mjestu, u nekoliko klikova pronađu događanje prilagođeno njihovim željama i potrebama.

Hrvatska je prepuna zanimljivih događanja koja djetinjstvo čine ispunjenim i bogatim, a odrastanje sretnim i šarenim. Stoga je jedan od ciljeva portala Klinfo.hr, djeci i roditeljima omogućiti jednostavan i kvalitetan pregled sadržaja te ih potaknuti na odlazak na lutkarske predstave, karnevale i festivale, izložbe i izlete, u igraonice, zabavne parkove i na ostale dječje programe. Klinfo.hr donosi filmove i crtiće, knjige i priče, glazbu i ples u djetinjstvo naših klinaca.

Cilj portala i pokretača ovog projekta je entuzijazmom, stručnošću i velikim zalaganjem postati središnje mjesto za sve sadržaje i informacije posvećene djeci predškolske i osnovnoškolske dobi, njihovim roditeljima, ali i roditeljstvu općenito. Istovremeno Klinfo.hr želi se u ime roditelja i odraslih zahvaliti i odužiti svim vrijednim organizatorima, piscima, glumcima, kreativcima i svima onima koji su svoj rad i život posvetili djeci.

O projektu
Klinfo.hr, prvi info vodič kroz događanja za djecu i roditelje, projekt je tvrtke Evenio d.o.o. Ideja je rezultat želje i inicijative pokretača da roditelji i odrasli općenito, više vremena provode sa svojom djecom i kroz kvalitetne kulturne, edukativne i zabavne sadržaje obogate njihovo djetinjstvo. U Hrvatskoj trenutno ne postoji jedinstveno mjesto na kojem bi odrasli mogli pronaći spomenute sadržaje za djecu u svojoj bližoj ili daljnjoj okolini. Klinfo.hr, stoga, poziva sve korisnike da sudjeluju u kreiranju sadržaja i na web stranici prijave događanje za djecu te promoviraju svoje programe koje s velikim trudom i ljubavlju pripremaju za najmlađe.

Jelena Brezovec - www.klinfo.hr

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy