'Veselo povrće' slomilo voditeljski duo Nove TVSinoćnji 'Dnevnik Nove TV' tekao je u najboljem redu sve do trenutka kad je na red došla vijest da Europska unija razmatra ukidanje kontroverznog pravilnika prema kojem je zabranjeno voće i povrće koje je premalo ili čudnog oblika. "Iskrivljeni krastavac, ne baš okrugla lubenica ili kvrgava tikvica nisu više europski neprijatelji. Na police trgovina vraćaju se u velikom stilu", najava je koja je očito 'slomila' voditelja Sašu Kopljara koji ju je pročitao.

Njegova kolegica, voditeljica Marija Miholjek u početku je odolijevala smijehu, te za razliku od Kopljara izgledala vrlo ozbiljno. No nakon samo nekoliko trenutaka čitajući prilog o festivalu u Kambodži, i na nju je prešla 'zaraza smijeha'. Voditeljica se odmah ispričala i nastavila s vijestima uspijevajući se kontrolirati do kraja.

Međutim, Saša Kopljar bio je 'dobro raspoložen' i u nastavku vijesti; informirajući javnost o proglašenju Arethe Franklin najvećom pjevačicom cijelog rock-razdoblja. Smiješne vijesti završile su početkom sportskog dijela emisije, gdje je Kopljar uspio "doći malo do daha", ali ipak...svi smo mi samo ljudi. Dobro raspoložene voditelje Nove tv pogledajte sami u video prilogu na TotalPortal.hr.
(DobreVijesti.info/Totalportal.hr)

{googleAds}

{/googleAds}

 


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy