Nije imala novca za božićne darove pa kupila srećku i osvojila milijun funtaOčajna Maria Murray iz Velike Britanije nije mogla svojoj obitelji kupiti darove za Božić pa je odlučila svojih posljednjih pet funta potrošiti na instant-srećku - i nije pogriješila, naprotiv, upravo joj je ta srećka donijela milijun funta. - To je bilo mojih zadnjih pet funta. Još uvijek nisam svjesna što mi se dogodilo - rekla je Maria. Presretna 41-godišnjakinja odlučila je sav dobitak podijeliti i kupiti veliku kuću za svoju obitelj i četvero djece.

Budući da nije imala novca za darove, Maria je članovima svoje obitelji darovala srećke. Nakon milijunskog dobitka svojoj djeci je obećala po 100.000 funta, a tome se novcu vjerojatno ponajviše veseli i njezin 17-godišnji sin koji je već počeo planirati kako potrošiti dobar dio novca.

Velik dio novca će uložiti, a od ostatka planira položiti vozački ispit i kupiti automobil. Njezin drugi sin na vrlo originalan način obavijestio je svoje prijatelje o maminu dobitku. Na Facebooku je prijatelje obavijestio riječima: Mama mi je upravo dobila milijun funta. Dolazite ovamo.
(DobreVijesti.info/Vecernji.hr)

{googleAds}

{/googleAds}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy