Karnevalski dani Cavtata 2009Tko kaže da je naša Hrvatska mala zemlja? Pa u nju dolaze i to u velikom broju poznate zvijezde Hollywooda. I to ne samo ljeti, na more već i usred zime. Ne vjerujete? A sjećate li se one pjesme "Maškare, ća mogu maškare"? Eto tako su u mali Cavtat na samom jugu Lijepe Naše u subotu dočekale i crvenim tepihom prošetale mnoge zvijezde i zvjezdice. Eto štovani čitatelji  iako  vas možda i mori stotinu pitanja i neizvjesnosti, odložite ih malo sa strane, umaškarajte se, pustite mašti na volju.

Možda vam i sine koja dobra, nova, drugačija ideja za rješenje nekog od vaših pitanja. A ako ne, nikad se ne zna, možda vas ulovi koji photo reporter i odvede u Hollywood.

Ove subote u Cavtatu ste mogli sresti Brada Pitta i Angelinu Jolie, Juliu Roberts, Al Pachina, Nicole Kidman ili Leonarda Di Caprija. Hollywoodske zvijezde šetale su ove subote Cavtatom, ali u svojim maškara inačicama. Naime, Karnevalski dani Cavtata 2009. počeli su u subotu 24. siječnja, a tema prve ovogodišnje pokladne priredbe su Hollywood i holivudske zvijezde. ''Crveni tapit'' otvorio se u 20 sati, a zabava je u cavtatskom Domu kulture.

''Maškarata od ferala'', tradicionalno u dominalima, bit će na ''pertili četvrtak'' 19. veljače, a dječja maškarata uz mimohod rivom, uz Cavtatsku glazbu i mažoretke, u subotu 21. veljače. Ovogodišnje pokladno razdoblje završit maškaratom ''Ultimi od karnevala'', u utorak 24. veljače. Karnevalske dane Cavtata 2009. i ove godine organizira Karnevalska udruga ''Dominali'', u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Konavle.

Bruce Willis and paris Hilton

Alo Alo team


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy