Što brojke govore o vama?Numerologija je znanost koja pomoću brojeva otkriva najskrivenije kutke karaktera ili čak predviđa sudbinu. Pomoću nje se mogu pronaći odgovori na sva pitanja koja vas muče. Evo vrlo jednostavnog načina odgovaranja na pitanja pomoću numerologije. Dobro razmislite o pitanju ili problemu, a zatim izaberite tri slučajna broja. To mogu biti brojevi koji vam slučajno padnu na pamet, koje vidite dok prolaziš gradom ili jednostavno otvorite knjigu na tri mjesta i zapamtite brojeve stranica.

Nakon toga zbrajajte znamenke jednu pod jednu dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Primjerice, ako ste odabrali 14, 32 i 55, zbrajat ćete ovako: 1+4+3+2+5+5. Zbrajate sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj, osim ako vam na kraju ispadnu brojevi 11 ili 22.

BROJ 1
Ovaj broj ukazuje na nešto novo, odnosno na nešto što se jednostavno mora učiniti bez obzira na to koliko to odgađali. To može biti zamjena starog novim ili promjene u školi ili vašoj sobi. Ovo je vrijeme odlično za preuzimanje odgovornosti, inicijative, odnosno stvari u svoje ruke. Bez straha krenite u to što ste zamislili!

BROJ 2
Nije vrijeme da se zatvorite u svoju ljušturu, već da izađete van i suočite se s ljudima i životom. Budite društveniji. Ovih dana jako dobro razumijete ljude i njihove osjećaje, zašto to ne iskoristiti? Ipak, važnije odluke ostavite za kasnije.

BROJ 3
Mudro važite svaku svoju akciju, a posebno je bitno biti štedljiv i ne rasipati svoja dobra. Nikako nemojte reagirati burno i strastveno jer takve reakcije, ali i odluke koje ovako donesete, nikako neće biti dobre. Bitno je da djelujete logički i temeljem razuma, a ne osjećaja. Jedino ovako ćete riješiti problem koji vas muči.

BROJ 4
Morate biti dosljedan i jako marljiv. Jedino tako ćete riješiti problem koji vam ne da spavati. Ovo nije vrijeme za odmor i zabavu, već za marljiv i predan rad. Svaki slobodan trenutak trebate iskoristiti za cilj kojem ste tako dugo stremili i koji vam je nadohvat ruke.

BROJ 5
U vašem životu postoji napetost između vas i jedne osobe. To može biti i netko tko vam se sviđa. Broj pet znači komunikaciju, nove veze, nova mjesta i mogućnosti. Želite probati mnogo toga, ali vas je s druge strane i strah. Ipak, sve novo je ovih dana za vas dobro, pa neka i vaša odluka bude s ovim predznakom.

BROJ 6
Želite promijeniti stare navike i to će vam uspjeti. Želite vaše skrivene misli i osjećaje iznijeti na vidjelo i to vam je dobro aspektirano, samo naprijed.Vaše  misli i namjere su pozitivne i zato se nemojte ustručavati.

BROJ 7
Ovih ste dana skloni gledati život kroz ružičaste naočale. Ne vidite loše, samo dobro, no to nije dobro za vas. Pazite kome dajete svoje povjerenje kako kasnije ne biste izvisili. Vrijeme je da budete realističniji i objektivniji i riješite se staklenog zvona ispod kojeg volite živjeti. Morate shvatiti da su nepravda i tuga sastavni dio života protiv kojih se treba boriti, a ne ih negirati.

BROJ 8
Ciljevi koje ste pred sebe postavili sada su bliži nego ikada, posebice ako se radi o uspjehu u školi ili kakvom honorarnom poslu. Držite se svoga cilja i, ako vas netko pokuša od njega odvući, morate se oduprijeti jer je sada pravo vrijeme da postignete ono što želite.

BROJ 9
Ovo je dobro vrijeme za pravljenje planova, ali ne i za početak ostvarivanja već zacrtanih. Morate se prisjetiti grešaka koje ste dosad ponavljali i potrudite se da ih više ne činite.

BROJ 11
Ovo je pravo vrijeme za druženje sa svojom obitelji – roditeljima, sestrama, braćom,bakama i djedovima. Znate li nešto što vas oni već dulje vrijeme traže da im pokažete, sada je pravo vrijeme za to. Nikako nemojte drugima pokušavati nametnuti vaše ideje i mišljenja, suzdržite se od toga.

BROJ 22
Ne smijete dopustiti da vas zavede miris novca. Novac nema moć koju mu vi volite pridavati. Radije se smirite i radite na cilju koji trebate ostvariti, ali znajte da ćete za njega trebati zasukati rukave.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy