Postao zvijezda zbog videa o Rubikovoj kockiDan Brown postao je zvijezda nakon što je objavio dva videa o tome kako složiti Rubikovu kocku. Kaže da je napravio ono što mnogi preskaču – jednostavno je pročitao upute i složio kocku bez problema. Dan je brucoš na Sveučilištu Nebraska, a o svemu kaže: "Stvar je u dobrom praćenju uputa i pamćenju." Na YouTube je postavio dva videa o slaganju Rubikove kocke i samo je prvog dana imao 35.000 posjeta. Nakon toga svakog je dana imao novih 25.000 posjeta. Zbog toga je ubrzo skupio 15 milijuna posjeta, te dobio nagradu za najbolji video s uputama.

Osim toga, Dan je dobio i ponudu da uz njegov video idu i reklame, čime je postao partner YouTubea i počeo zarađivati: 'Zarađujem nekoliko tisuća dolara mjesečno, pa mogu reći da je ovo zaista bio dobar posao!'

Nakon toga, Dan je počeo raditi i videa za svoj blog te ističe da ima već 50.000 pretplatnika iz cijelog svijeta. U ovim videima raspravlja o politici i mnogim drugim temama, a stavlja po dva videa tjedno. Kaže da se više ne mora brinuti za novac za školarinu, ali ni za mnoge druge stvari, pa tako planira ljetne praznike u dalekoj Kini. Osim toga, kaže da ga ponekad čak i prepoznaju na ulici.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)

Prvi dio videa možete pogledati ovdje:

{youtubejw}HsQIoPyfQzM{/youtubejw}


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy