Jadranski otok u obliku srca hit za ValentinovoGalešnjak, otočić u obliku srca koji je proslavio Google Earth, postao je hit destinacija za zaljubljene iz svih krajeva svijeta koji ovo Valentinovo žele provesti baš na njemu. Galešnjak je svjetsku slavu tekao je nakon što je na njegov oblik ukazao Google Earth, a nalazi se između Zadra i Pašmana. Čak ni vlasnik ovog nenaseljenog otočića, sada poznatog i pod imenom Otok ljubavi, nije znao da je otočić tako savršeno srcolik, a sad su ga, piše Daily telegraph, parovi zatrpali upitima da ondje provedu Valentinovo.

Čini sa da brojni parovi sa svih strana svijeta misle da bi Galešnjak mogao biti idealna destinacija za Dan zaljubljenih.

'To je nevjerojatno. Mislimo da je to otok s najsavršenijim oblikom srca na svijetu. Nitko ne živi na njemu, pa ako zaljubljeni tamo žele biti sami, onda je to savršen pusti otok. Uvijek smo mislili da je blago srcolik, ali otkad se vidi na Google Earthu, cijeli svijet želi doći na njega', rekao je vlasnik otoka Vlado Jureško.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy