Više od 34 tisuće prijava za 'posao snova'Samo će jedan bez kapljice znoja i bez ikakvog truda zaraditi više od 700 tisuća kuna za pola godine. Turistička zajednica Australije nastavlja dalje s natječajem u kojem će izabrati čuvara otoka Hamilton, “dragulja u kruni” otočja Whitsunday, te još manjeg Otoka guštera. Izabrani će čuvar pustog otoka na raspolaganju imati vilu s tri spavaće sobe, a australska će mu vlada isplatiti 70.000 funti za 12-satno radno vrijeme tijekom šest mjeseci.

Za ovaj se posao ne traže akademske titule, već jednostavne vještine, prvenstveno savršeno poznavanje plivanja. Također, potrebno će biti povremeno promatrati kitove i njihove visoke slapove te zaroniti i na ostima povući kakvu egzotičnu, finu ribicu. Uz to, čuvareve radne dužnosti uključuju hranjenje kornjača, promatranje kitova i skupljanje pošte što se doprema do ovog samotnog otoka.

Danas u 11 i 59 sati izabrano je 50 sretnika koji su ušli u drugi krug natječaja i tako došli korak bliže do najboljeg posla na svijetu. Ukoliko želite provjeriti jeste li bili sretne ruke, ili tko je unutar odabranih 50, možete to učiniti na služenim stranicama natječaja.
(DobreVijesti.info/Jutarnji.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy