eHrvatska država je 6 eRepublik virtualna zajednica u eSvijetu!Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu "eRepublik" je među osam vodećih sila. eRepublik, masovna online strategija i virtualna zajednica koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani, mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku. Tvorac ove igre je Alexis Bonte i njegova ekipa programera koji su uspjeli preko raznih investitora uložiti preko 2.75 milijuna eura u ovu igru.

erepublikSlužbena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu. Uz Facebook, sigurni smo kako je ovo izuzetno zanimljiv način za potrošiti nekoliko minuta dnevno i u virtualnom Esvijetu ostvariti interesantne ciljeve i karijere.

eHrvatska je kreirana 09.12.2008 godine i to je prvo službeno pojavljivanje eHrvatske u eSvijetu.

Ali trenutno je eHrvatska u problemima. Prije nekoliko dana je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije. Na svu sreću, eHrvatska vojska, skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane, ali samo za sad...

Problem je dolazak velikog broja novih igrača u eSrbiju, koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima. Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva. Budite među prvima koji će graditi karijere stvarati uspješne domaće ili međunarodne tvrtke i postati medijski moguli ili imati uspješne vojne karijere.

Posebnu draž daju novine unutar simulacije kroz koje građani mogu objavljivati svoje članke, što je posebno zanimljivo u vrijeme izbora, kad se pokreću prave predizborne kampanje stranka ili predsjedničkih kandidata, koje ni po čemu ne zaostaju za pravim kampanjama, pogotovo kad su u pitanju podmetanja i političke igre.

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura. Za početak igre će vas dočekati eHrvatski ured dobrodošlice i pojasniti vam osnove te vas opskribiti svime što vam je potrebno za igru (informacije, resursi).

eHrvatska zajednica se okuplja na portalu http://www.edomovina.com/ gdje ima službeni forum i chat, sve novosti iz eSvijeta i par tutorijala za nove igrače.

Nažalost, trenutno u Hrvatskoj većinsku vlast u kongresu imaju eMađari i eSrbi, tj. nad eHrvatskom je počinjeno političko preuzimanje vlasti. Hrvatskoj prijeti velika vojna invazija, te totalno uništavanje hrvatske države od strane te dvije zemlje. eHrvatska svakim danom trpi vojne napade na okupirane regije, a uskoro će doći do napada na originalne eHrvatske regije Slavoniju i Sjevero-zapadnu Hrvatsku.

Zato pozivamo sve hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.
(DobreVijesti.info/eRepublik.com)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy