Prezentacija Au Pair programa kulturne razmjeneU utorak 30. lipnja 2009. u 16:00 sati u Gradskoj knjižnici u Vinkovcima, Gundulićeva 6, i u srijedu 01. srpnja 2009. u 15:00 sati u Info centru za mlade u Osijeku, Ribarska 1, organizacija BHV Education održati prezentaciju Au Pair programa kulturne razmjene.

Ovaj program kulturne razmjene namijenjen je mladim ljudima, prvenstveno djevojkama 18-26 godina, koji žele provesti 12 mjeseci u SAD-u u američkim obiteljima u kojima će čuvati djecu. Za 45 sati rada tjedno, one dobivaju smještaj i hranu, plaćen put do Amerike, tjedni džeparac od 195 $ (do 10.000$ godišnje), plaćeno osiguranje i plaćeno pohađanje tečaja na lokalnom fakultetu.

Dodatna prednost je što se može birati regija ili grad u koji žele ići, te polaznici  sami odabiru obitelj u kojoj će provesti godinu dana. Cijeli program organiziran je u suradnji sa američkim State Departmentom koji jamči sigurnost programa.

BHV Education se od 1995. godine bavi programima školovanja u inozemstvu i kulturne razmjene. U proteklih 12 godina bilježi više od 4.000 polaznika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Više detalja možete saznati na našim Internet stranicama www.bhvedu.com
(DobreVijesti.info/bhvedu.com)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy