Spider Camera Holster omogućava brzo i pristupačno odlaganje i nošenje velikih i teških SLR fotoaparata s objektivima. Spider Camera Holster je sustav zamišljen za povremeno odlaganje fotoaparata za vrijeme korištenja. Dakle, nije zamišljen da bi se fotoaparat prenosio, već samo odlagao između dva korištenja ili prilikom rada s više fotoaparata.

 

Jasno je da je sustav namijenjen korisnicima teških SLR fotoaparata koji se nerijetko koriste s više komada odjednom radi raspoloživosti objektiva raznih karakteristika u kratkom vremenu. Sustav također omogućava korisniku da oslobodi ruke tijekom korištenja fotoaparata ili da ih jednostavno odmori.

{youtubejw}Di-XEIkc3E8{/youtubejw}


Spider Camera Holster se prodaje u komadu za 109 dolara ili u dijelovima i tada treba izdvojiti 85 dolara za metalnu futrolu, 30 dolara za remen, 25 dolara za pločicu koja se postavlja na aparat i sedam dolara za pin kojim se pločica na aparatu veže na futrolu. Prodaja u dijelovima ima smisla utoliko što se lakši (kompaktni fotoaparati) mogu objesiti i na remen hlača pa nema smisla kupovina remena – ostali dijelovi su nužni. Također treba imati na umu da teški SLR fotoaparat zahtijeva upravo remen kakav se nudi u sustavu Spider Camera Holster.
(DobreVijesti.info/Tportal.com) www.spiderholster.com


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy