Svaki čovjek želi za sobom ostaviti trag o svome postojanju, radu i interesima. Roditelji s ljubavlju gledaju svoju djecu, ostavljajući trag svoji obiteljskih i porodičnih korijena. Tri kreativne mame na portalu www.sretnodijete.net/ odlučile su svoje novinarske, književne i likovne tragove, oplemenjene iskustvom majčinstva, podijeliti sa svima – širom internetskih prostranstava!

Osim autorskih tekstova, priča, ilustracija, intelektualnog vlasništva cjelokupnog portala, ponosne mame Zrinka Ostović, Marija Mapilele i Sanja Beraković "vlasnice" su i ukupno devetero mališana različite dobi (od 6 mjeseci do 15 godina), iz čijih šarenih života njihove majke crpe inspiraciju za svoje tekstove, priče i ilustracije.

Naše rubrike od Pripreme za trudnoću do Tinejdžera svakodnevno proživljavamo u svojim domovima - donosimo vam tekstove vezane za razdoblja odrastanja svoje i vaše djece. Iskreno, ponekad s osmijehom, ponekad sa suzom u oku, ponekad iz znanosti (vijesti), ponekad iz kuhinje ("Iz kuhinje s ljubavlju"), a ponekad i iz dubine duše - "kad nam pukne film i kad se poželimo nekome izjadati", u rubrici Cyberuše.


Smijte se, rastite i sazrijevajte s nama - u našim ilustracijama, receptima, savjetima i pričama naših kolumnistica: budimo sretna djeca Svemira!
Mi smo stvarno sretna djeca - budite i Vi!
(DobreVijesti.info/SretnoDijete.net)

 

 


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy