Dadilje.net novi je internetski servis koji spaja roditelje kojima je potrebno čuvanje djece s osobama, dadiljama, koje se bave čuvanjem djece ili bi to željele raditi. Tako jednostavno, tako potrebno, no, ipak - do sada se toga još nije sjetio nitko u Hrvatskoj. I zato skidamo kapu i šaljemo podršku mladom tati, novinaru Jutarnjeg lista Danijelu Tuškanu, koautoru projekta!

Dosad su oglasi za posao, ponude i potražnje dadilja i roditelja u Hrvatskoj bile rasipane na desetak oglašivačkih stranica i foruma vezanih uz odgoj i čuvanje djece, no sada su na jednom mjestu - internet stranici na adresi www.dadilje.net.

Dadilje.net nije posrednička agencija, već je skup internetskih alata koji omogućuju roditeljima i dadiljama da bez ikakve naknade stupe u kontakt jedni s drugima, objavljuju potragu za poslom, registriraju se i pregledavaju. Cilj servisa Dadilje.net je ponuditi roditeljima referentni izvor podataka o osobama koje na njihovom ili širem području traže posao dadilje, a dadiljama omogućiti da što širem broju ciljanih korisnika objave svoju poslovnu opciju, te pronađu savjete važne za posao kojeg žele obavljati.

Servis Dadilje.net pokrenula je skupina mladih roditelja koji su se nedavno i sami suočili s naizgled nerješivim problemom - nemogućnosti upisa svoje djece u jaslice i vrtić. Poznato je da je na području cijele Hrvatske svake godine sve veći broj djece koja se ne uspijevaju upisati u neku od predškolskih ustanova, te je sve veća potražnja roditelja za odgovarajućim osoba kojima bi svoje princeze i prinčeve povjerili na čuvanje.

Motiv više bila je i sve dublja kriza, te potreba sve većeg broja građana za dodatnim izvorom zarade. Dadilje.net su stoga mjesto gdje će se svi oni naći, i roditelji i dadilje, odabrati jedni druge, dogovoriti posao, a da pritom ne trebaju platiti niti kune.
(DobreVijesti.info/Sretnodijete.net)


Komentari (2)add comment

Milla kaze:

...
a da se obratite njima na kontakt podacima? smilies/smiley.gif
 
14 Prosinac, 2010
Glasovi: +0

IvanaXavier kaze:

...
Poštovani,

imam jedno pitanje u vezi dadilje.net.
Naime bezuspješno se pokušavam registrirati jer mi konstantno dolazi obavijest da nisam tocno upisala podatke o datumu rodjenja iako se drzim pravilno formata DD.MM.YYYY. Možete li mi, molim Vas, pomoci oko toga, tj. kontakt osobe koja mi može dati odgovor na pitanje zašto se ne mogu registrirati. Inače, pohvale stranici iako bi sama imala par prijedloga kako ju poboljšati.

Velili pozdrav,
Ivana
 
14 Prosinac, 2010
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy