Od dana prekida štrajka Osječka pivovara ubrzano isporučuje robu kupcima i distributerima. Ukupno je isporučeno 5000 hektolitara Osječkog piva. Proizvodni proces je uspostavljen u cijelosti poštivajući jedinstvenu kvalitetu Osječkog piva.

''Očekujemo da ćemo do kraja tjedna podmiriti sve potrebe naših cijenjenih potrošača kojima se ujedno zahvaljujemo na strpljenju. Nastavit ćemo proizvodit naše omiljeno pivo od najkvalitetnijih sastojaka bez konzervansa i aditiva'', istaknuo je predsjednik Uprave Osječke pivovare Ivan Komak, dodajući da će se razgovori sa sindikatom nastaviti dogovorenim tijekom poštivajući održavanje kontinuiteta proizvodnje.

Ovaj vikend započela je velika nacionalna marketinška kampanja počevši od emitranja televizijskog spota i pratećih aktivnosti. Cilj kampanje je komunicirati kvalitetu prvog hrvatskog piva koja je rezultat bogate tradicije najstarije hrvatske pivovare, čiste izvorske vode s dubine od 90 metara i suvremenog tehnološkog procesa.

Marketinškim aktivnostima pomaže i činjenica da je Osječko pivo svrstano u TOP 100 svjetskih rebrandinga prema uglednom američkom Rebrandu 100, priznatoj organizaciji za praćenje najuspješnijih rebrandinga u svijetu.

*sponzorirana vijest*

Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy