Ispucati kreativnu energiju linijom proizvoda pod brandom Lega-Lega ideja je koja dolazi iz Mit dizajn studija u Osijeku, a Lega-Lega proizvodi dobili su i vlastitu trgovinu u Županijskoj 25. Osječanima već dobro poznat brand Lega-Lega probija se i u ostalim gradovima u Hrvatskoj, a u nekoliko mjeseci eksperimentalne prodaje neobičnih rokovnika u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Osijeku ostvareni su odlični rezultati koji su i bili konačna potvrda da Osijeku treba Lega-Lega shop.

Došlo je proljeće i budi se grad, a probudio se i lega-lega shop! Otvorili su nam vrata u svoju kreativnost i ponudili nam novih 10 vrsta majica sa osvježavajućim dizajnom, sjajnog kroja i iz kvalitetnog pamuka. Nadamo se da će vas lega majice razveseliti i da ćete ih nositi sa zadovoljstvom.
Kolekcija Retro koja obuhvaća bilježnice A5, A6 i sa mekim koricama te mape i podmetače, je insprirana starim zadaćnicama sa listovima sa plavim linijama i poprečnom roza prugom. Ah ta nostalgija...

Kolekcija Super dumina obuhvaća male bilježnice tvrdih korica sa tri varijante super dumine. Veoma vesele i razigrane bilježnice su sjajan poklon za sve uzraste. 
Više informacija na www.lega-lega.com ili na fejsu lega-lega.
(DobreVijesti.info/Osijek-Online.com)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy