Pomoću samo jedne tipke uređaj prevodi sve što kažete na željeni jezik ili s drugih jezika na engleski. Džepni prevoditelj SIGMO uređaj je koji trenutačno prevodi govor sa čak 25 jezika. Može se nositi na zapešću, obješen oko vrata ili pričvršćen za remen.

Pomoću samo jedne tipke uređaj prevodi sve što kažete na željeni jezik ili s drugih jezika na engleski. Funkcionira putem bežične veze s pametnim telefonom na kojem je instalirana aplikacija, piše Mashable.

Zaboravite pozamašan rječnika i nespretne, spore prijevode na vaš mobitel. Sada s SIGMO prevoditeljem na dodir gumba možete odmah prevesti riječi koje su vam potrebne u bilo kojem odabranom jeziku i čuti rezultate prijevodu odmah! Suvremeni dizajn, intuitivno i prijenosno sučelje je zaista potreba za svakoga tko želi imati dostupne jezike na dlanu ruke. Sigmo se u pretprodaji prije nego se pojavi u masovnoj produkciji može rezervirati za već od 30$ (trenutno rasprodano), a opcija od 50$ za 2 komada SIGMO prevoditelja je još uvijek dostupna.

Pogledajte prezentaciju proizvoda ovdje: www.indiegogo.com/projects/sigmo-talk-and-understand-in-more-than-25-languages

Službena web stranica: http://buysigmo.com

Kako uređaj funkcionira pogledajte u video zapisima u nastavku.


Komentari (3)add comment

Dragan kaze:

...
jako dobra stvar isti bi kupio al gdje su prodajna mjesta i cijena koja je.
 
11 Rujan, 2014
Glasovi: +2

lela kaze:

...
da li postoji uredja na hrvatskom jeziku i gdje se moze nabaviti u htvatskoj???hvala
 
12 Travanj, 2014
Glasovi: +3

milja kaze:

...
Odlična stvar,a gdje se može nabaviti i po kojoj cijeni?smilies/smiley.gif
 
31 Kolovoz, 2013
Glasovi: +6

Napišite komentar

busy