Jučer (03. srpnja 2014. godine) je u zgradi Udruženja za IT Hrvatske gospodarske komore, na održanoj konferenciji za medije, jedan od vodećih hrvatskih pružatelja web hosting usluga Avalon predstavio novi set usluga temeljen na cloud tehnologijama.

Čuva od krađe, obavještava o padu i ne treba baterije Iako izgleda kao tipični U-lock, u Skylock je ugrađena napredna tehnologija koja ovaj lokot, kako navode inovatori iz Velo Labs-a, lansira u 21. stoljeće.

Rohidlev iz mjesta Kerala, tvorac je jedinstvenog izuma pod nazivom “Fin” i ovaj izum bi mogao biti revolucija u načinu na koji komuniciramo s tehnologijama.

Temeljem novog Zakona o tržištu naftnih derivata od 20. veljače započela je liberalizacija cijene goriva na hrvatskom tržištu.

Možda je upravo URB-E budućnost gradskog prijevoza. Ono što je sasvim sigurno jest da je nazvan najmanjim električnim vozilom na svijetu. Minijaturni skuter/tricikl se osim brzinom od 24km/h može pohvaliti i mogućnosti sklapanja u još kompaktnije dimenzije te dometom od 32 kilometra.

Microsoft je objavio svjetsku dostupnost Office Onlinea na stranici Office.com. Alatima Office i Office Online korisnicima je omogućen još lakši zajednički rad na dokumentima.

Proizvođači mobitela morat će ponuditi univerzalni punjač baterije kako bi smanjili troškove kupcima te količinu otpada koji stvaraju njihovi proizvodi. Na žalost, morat ćemo se strpjeti još koju godinu.

Postoji cijeli niz trikova koji mogu olakšati pretraživanje interneta pomoću Googlea. Važno je samo znati kada i koji upotrijebiti.Kada se pojavio prije 15 godina, rijetki su mogli zamisliti da će Google pokoriti svijet. No danas je gotovo nezamislivo surfati internetom bez njegove pomoći.

Bicikl je omiljeno prijevozno sredstvo tijekom većeg dijela godine, barem u velikim gradovima. No često se vlasnici bicikla suočavaju s problemom drskih krađa koje se događaju na prometnim mjestima usred dana.

iOS 7 donio je pregršt novih mogućnosti za vlasnike iPhonea, no neke od tih mogućnosti Apple je jednostavno 'prešutio' korisnicima, iako među njima ima zanimljivih novina. Appleov najnoviji operativni sustav iOS 7 korisnicima je dostupan tek nekoliko dana, pa se mnogi još navikavaju na sve promjene koje su uvedene.