Premda se u današnjem svijetu, koji i previše pažnje posvećuje fizičkom izgledu, čini da muškarci padaju samo na obline, istina je ipak malo drugačija. U svojoj partnerici muškarci ipak traže nešto drugo. Naravno da su lijepo lice i tijelo poželjni i da će biti ponosni jer su baš oni osvojili komada, no pravi muškarac cijeni i neke druge vrijednosti.

Iskrenost i povjerenje
Pravi muškarci nadasve cijene ženu u koju mogu imati povjerenja i s kojom mogu biti iskreni. Ona će sačuvati njegovu tajnu iz prošlosti ili neće naglasiti njegovu manu u društvu uz čašicu više.

Poštovanje
Muškarac ne želi biti s osobom koja ga ne poštuje. Kolege i obitelj baš ne možemo birati, no ova je osobina nužna za kvalitetnu vezu. Žena koja mu ne spušta i omalovažava ga te koja zna dati konstruktivnu kritiku bez vrijeđanja pravi je dragulj i zreo muškarac to zna cijeniti.

Smisao za humor
Osobina koja je svakako na vrhu prioriteta. Žena koja vas zna nasmijati i opustiti nakon napornog dana pravi je dobitak. Muškarci naprosto obožavaju kada se žene smiju njihovim šalama, ali oduševljeni su kada njihova partnerica uspije nasmijati njih i natjerati ih da bar nakratko zaborave na obaveze.

Inteligencija i samopouzdanje
Na sreću, sve više muškaraca ne boji se samopouzdanih i inteligentnih žena, dapače znaju koliko su zajedno moćan par.

Ambicija i kreativnost
Partnerica koja na njih djeluje kreativno i poticajno pravi im je saveznik i dobitna kombinacija.

Dobra djevojka zlatnog srca
Da, istina je - neki muškarci padaju na zločeste cure, no kada veza postane ozbiljna, pored sebe žele toplu i nježnu osobu koja će se prema njima lijepo odnositi.

Šarm
U jednoj epizodi popularnog 'Seinfelda' Jerry je izlazio s prekrasnom plavušom koja ga je šarmom izvlačila iz neugodnih situacija. Zbog šarmantne žene toplije im je oko srca.

Dobro tijelo
Iako će rijetko koji muškarac priznati da voli kada mu odmjeravaju ženu, ipak je malo onih koji zbog toga nisu ponosni. Muškarci žele pokazati da su je baš oni osvojili.

Lijepo lice
Pod tim ne podrazumijevamo klasično lijepo lice, već lice koje je određenom muškarcu ugodno i lijepo za gledati.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy