Ostalo je još oko dva mjeseca do najveće globalne utrke ikad održane. Šest kontinenata ugostit će utrku koja će se u isto vrijeme 4. svibnja održati na 40-ak svjetskih lokacija.

Dijelom Wings for Life World Run inicijative bit će i Hrvatska, a svi koji se prijave na utrku i izvrše uplatu do ponoći 20. ožujka, kao i oni koji su se dosad prijavili, u svom startnom paketu dobit će majicu.

Podsjetimo se, ova globalna utrka dosad neviđenog formata započet će u isto vrijeme na cijelom svijetu, neovisno o vremenskim zonama, a sve zbog jedno cilja - pomoći istraživanja leđne moždine i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Sva sredstva prikupljena u utrci namijenjena su neprofitnoj zakladi Wings for Life koja se bavi takvim istraživanjima. Svoje sudjelovanje već su potvrdili mnogi, uključujući Niku Fleiss, Marija Možnika, Marija Valentića, Lisu Stublić, Dejana Patrčevića, veslački zlatni četverac i mnoge druge.

U utrci mogu sudjelovati svi, neovisno o tome jesu li profesionalni trkači ili potpuni amateri. Naime, utrka nema cilj, već ga svatko određuje prema vlastitim mogućnostima.

Oni koji se prijave za sudjelovanje u utrci do 20. ožujka u ponoć i do tada potvrde svoju uplatu na poklon dobivaju Wings for Life World Run majicu. Prijavi se na www.wingsforlifeworldrun.com i budi dio onih koji će 4. svibnja s cijelim svijetom trčati za one koji ne mogu.

Više informacija potražite na www.wingsforlifeworldrun.com
(DobreVijesti.info/OsijekOnline.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy