Osijek će od 10. studenog dobiti najveći i najmoderniji fitness centar "City Fitness". Moderno uređeni centar utvorit će se u sklopu novog autobusnog kolodvora, a kako teku pripreme, i što očekuje posjetitelje, i kako teku pripreme provjerili smo u subotu. 

City Fitness je centar u vlasništvu Polleo Sport grupacije i prema najavama u Osijek će donijeti mnoge najmodernije fitness trendove kako bi se podignula razina kvalitete života u gradu.

Projekt ima veliki društveni značaj jer će mnogi sportski entuzijasti, rekreativci, mladi i svi oni koje žele živjeti kvalitetnije konačno imati razinu usluge kakvu Osijek kao regionalni centar treba.

U fitness centru će se u početku zaposliti desetak fakultetski obrazovanih stručnjaka koji će biti jamstvo visoke razine znanja u centru. Investitor se posebno zalagao da se tijekom radova i izgradnje maksimalno koriste usluge i resursi lokalnih kompanija kako bi projekt imamo što veću vrijednost za lokalnu zajednicu.

City Fitness se prostire na nešto manje od 700 m2, od čega je prostor za sprave čak 425 m2, a ostatak na vrhunski uređen lounge bar, svlačionice i tuševe.

Prostor fitnesa dio je moderne arhitekture osječkog autobusnog kolodvora gdje se u samom prostoru koristi najmodernija fitness ventilacija, podna grijanja u svlačionicama, a najveća posebnost prostora je upravo staklena struktura zgrade koja omogućava stalni dotok dnevnog svjetla čineći vježbanje vrlo ugodnim.

U tvrtki Polleo Sport ističu da iako rade najmoderniji centar on će biti cjenovno pristupačan svima s mnogim novitetima koji idu u korist članovima. Tako će se u centru moći trenirati već za 166 kuna mjesečno, a sve članarine su all-inclusive što znači da su svi grupni treninzi koje City Fitness nudi, kao i neograničeni dolasci uključeni u cijenu.

Besplatan parking u podzemnoj garaži, lounge bar, dizajnerske svlačionice, najmodernija dvorana za grupni trening u jednoj od najmodernijih građevina u Hrvatskoj samo su neki od aduta City Fitnessa.

Godišnje karte s 30% popusta kupnjom koje trenirate neograničeno za samo 116kn/mj možete kupiti u poslovnici Polleo Sporta u Županijskoj 28. Na promotivnoj prodaji se nalazi ograničen broj karata s 30% popusta, pa ako želite proći izrazito povoljno trenirajući u novom centru - požurite se! Kako doznajemo već je više od stotinu upisanih članova. 

Radovi su još uvijek u tijeku, a moderne sprave za vježbanje i ostali sportski inventar dolaze u četvrtak, stoga će sve biti spremno za veliko otvorenje 10. studenog u 9 sati. 

>> Citiy Fitness pratite putem Facebook stranice ovdje

(DobreVijesti.info/Osijek-Online.com)

 


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy