Jutarnji je seks nešto za čime žudi gotovo cijeli muški rod. Prihvaćaju oni seks u bilo koje vrijeme, ali jutarnji im ima neke posebne draži. Niste jutarnji tip i u to se doba ne osjećate privlačno niti vas seks privlači? Donosimo vam odgovor na pitanje zašto su muškarci najnapaljeniji prvih sat vremena nakon buđenja te nekoliko trikova da i vi možete uživati u seksu dok još niste otvorili oči kako treba.

Mnogo toga morate naučiti o jutarnjem seksu pa krenimo redom...

Testosteron je početak i završetak priče
Postoji biološki razlog zašto su muškarci toliko nabrijani na seks ujutro, nakon što se probude. Tada im razina testosterona dostiže vrhunac, a testosteron je vodeći doprinositelj seksualnim osjećajima u muškaraca.

Osim toga, većina se muškaraca budi s ogromnom 'kobasicom' među nogama jer se cirkulacija krvi u penis poveća tijekom noći. On tada vidi erekciju koju je bolje iskoristiti nego je pustiti da prođe.

Zašto biste se trebali razbuditi
Uz loš zadah i kosu koja leti na deset različitih strana, seks vam vjerojatno nije na pameti, ali on ima svoje prednosti. Kada je muškarac odmoren, a razina testosterona mu je na visokoj razini, ima više energije za seks. Više energije – seks traje dulje.

Ključ uspjeha je otkriti način na koji se riješiti osjećaja da niste seksi i uživati. Budnijima i spremnijima će vas učiniti vrlo jednostavan trik – osvježite se. Prije nego što krenete u akciju recite mu da mu dajete 30 sekundi da se pripremi za vrhunski seks, pobjegnite u kupaonicu i brzo sredite ono što uzrokuje osjećaj da niste poželjni i privlačni.

Ključ je u jednostavnosti
To što on ima mnogo energije za seks ne znači da je imate i vi. Odlučite se stoga za jednostavne poze, ali koje pogađaju prave točke. Poza u kojoj mnogi parovi spavaju - muškarac sleđa obgrli partnericu (spooning) - idealna je za jutarnji seks. Kako se već nalazite u toj pozi, on može samo pružiti ruku da bi vam mazio grudi i stimulirao klitoris. Ili isprobajte sljedeće: neka legne na stranu okrenut vama.

Vi legnite na leđa, nogama preko njegovih bokova, i neka uđe u vas. Vaša će tijela formirati slovo T, a ova je poza posebno dobra ako još niste oprali zube jer se ne unosite jedno drugome u lice. Dodatna nagrada – ta ga poza stavlja u savršen položaj da pogodi vašu G-točku. To je ono što mi nazivamo dobrim jutrom!
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy