Jeste li ikad čuli neke totalne ludosti o seksu i pomislili da nema šanse da je to točno? Hm, čini se da niste bili u pravu.

1. Osim genitalija i grudi, 'unutarnji nos' je jedini dio tijela koji buja tijekom seksa i to zato što je od tkiva kao i penis.
2. Ljudi nisu jedina bića koja prakticiraju oralni seks. Gepardi, hijene i divokoze također se vole primiti posla 'tamo dolje'.
3. Davne 1609. godine liječnik Johannes Jacob Wecker izvijestio je da je u Bolonji pronašao leš s dva penisa (stanje koje se naziva diphallia). Od tada je zabilježeno oko stotinjak takvih slučajeva.
4. Spermići miša duži su od spermića slona.
5. Gotovo svi sisavci, osim ljudi, imaju kost u penisu.
6. Unatoč tome što je imala tri supruga i poznate ljubavnike, uključujući Johna F. Kennedyja, Franka Sinatru i Joea DiMaggija, psihijatar je bio taj koji je pomogao Marilyn Monroe, najslavnijoj seks-ikoni 20. stoljeća, da postigne prvi orgazam.
7. Klitoris ima oblik 'kosti želja' i dug je oko desetak centimetara.
8. Trutovi, muške jedinke kod pčela, pare se samo jednom u životu. Nakon parenja, zbog gubitka genitalija, odmah umiru.
9. Kad je kapetan Cook posjetio Kraljevinu Tonga 1777. godine, kralj Fatafehi Paulah navodno je bio poprilično zaposlen. Naime, vjerovao je da je njegova kraljevska dužnost razdjevičiti svaku ženu u kraljevstvu. Procjenjuje se da je tijekom života razdjevičio 37.800 žena i da nikad s istom ženom nije spavao dvaput.
10. Jedno je istraživanje pokazalo da prosječno vrijeme od penetracije do muškog orgazma iznosi 7,3 minute. U istraživanje je bilo uključeno 1.587 parova koji su se seksali uz uključenu štopericu.
11. Kazna za masturbiranje u Indoneziji je odsijecanje glave.
12. Klitoris je jedini organ u ljudskom tijelu koji ima samo jednu svrhu – užitak.
(DobreVijesti.info/Net.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy